Survivor 2025: Ο Λιανός έβγαλε στην φόρα την πιο μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει ο Ατζούν – «Υπάρχει μια σκέψη…»


Survivor 2025: Ο Λιανός έβγαλε στην φόρα την πιο μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει ο Ατζούν – «Υπάρχει μια σκέψη…»


Διαφ.


Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και αναφέρθηκε στο Survivor, όπως και τις αποφάσεις για το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά και την επόμενη σεζόν με αλλαγές στο format του.

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε, παράλληλα, το Exathlon και το The Voice, τονίζοντας πως στην παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί υπάρχει πολύ έντονη δραστηριότητα στις ζυμώσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, έχοντας αρκετά ακόμη να αποφασίσουν, αν και την ίδια στιγμή υπάρχουν ζυμώσεις για την είσοδο παικτών στο ριάλιτι.

Survivor 2025: Οι αλλαγές που προανήγγειλε ο Γιώργος Λιανός

«Δε γνωρίζω τι θα γίνει με το Exathlon, υπάρχει ένας οργασμός δραστηριότητας στην παραγωγή μας και στον ΣΚΑΪ. Προηγείται, βέβαια, το The Voice και δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με το Exathlon, ειδικά όσον αφορά τον παρουσιαστή.

Υπάρχει μια τάση το Survivor να μαζευτεί λίγο χρονικά την επόμενη χρονιά, του 2025. Είναι ένα ζόρικο πρότζεκτ έξι μηνών, στις ΗΠΑ διαρκεί 45 μέρες και μοιράζουν στον νικητή ένα εκατομμύριο, πρέπει να δούμε τι είδους αλλαγές θα έχουν την νέα χροινά», ανέφερε ο Λιανός στην κάμερα.


Πηγή