Εξομολόγηση Κρατερού Κατσούλη: «Ο γιος μου ήταν πιο πολύ κοντά στη μαμά του, μου έδινε λίγη σημασία» (video)


Εξομολόγηση Κρατερού Κατσούλη: «Ο γιος μου ήταν πιο πολύ κοντά στη μαμά του, μου έδινε λίγη σημασία» (video)


Διαφ.


Στην Κατερίνα Καραβάτου και τη σχέση που έχει με τα παιδιά του αναφέρθηκε ο Κρατερός Κατσούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day».

«Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Είναι πολύ αξιοπρεπής, έχει πάντα μια ευγένεια και μια ευθύτητα και καθαρότητα σε αυτό που κάνει και νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για το πρότζεκτ αυτό, εφόσον αποφάσισε να το κάνει. Η ζωή με τα παιδιά τώρα είναι ίδια με πριν, με τη διαφορά ότι τώρα είμαστε σαν single parents.

Η εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη για τη σχέση του με τα παιδιά του

Πρακτικά, δε με δυσκολεύει η διαδικασία, ο χρόνος με δυσκολεύει, γιατί θα πρέπει να υπάρχει και μια ξεχωριστή προσοχή στο κάθε παιδί ξεχωριστά», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι, ο τελευταίος είχε τρία παιδιά και υπήρχε επικοινωνία ερωτική»

«Όταν πρωτογεννήθηκε η Αέλια, αισθάνομαι ότι συνεννοηθήκαμε με τα μάτια από την πρώτη στιγμή. Με τον Αρίωνα, ίσως γιατί είναι αγόρι, ίσως γιατί είναι το δεύτερο παιδί, ίσως και τα δυο, ήταν πιο πολύ κοντά στη μαμά του. Μου έδινε μια σημασία πολύ συγκεκριμένη, σαφή και λίγη. Από όταν έγινε δύο κι έπειτα, ξαφνικά αρχίσαμε να χτίζουμε τη σχέση μας.

Τώρα έχω μια σαφή, πραγματική, ειλικρινή σχέση και με τους δύο, πολύ διαφορετική», συμπλήρωσε στην πορεία των δηλώσεών του ο Κρατερός Κατσούλης.


Πηγή