Survivor 2025 spoiler 04/07: Από τους «Παγιδευμένους» στον Άγιο Δομίνικο – Του δίνει ο Ατζούν πάνω από 7.000 ευρώ την εβδομάδα!


Survivor 2025 spoiler 04/07: Από τους «Παγιδευμένους» στον Άγιο Δομίνικο – Του δίνει ο Ατζούν πάνω από 7.000 ευρώ την εβδομάδα!


Διαφ.


Survivor 2025 spoiler 04/07: Αρχίζει και τρέχει σιγά σιγά το πρότζεκτ για το Survivor 2025 με την παραγωγή να έχει βάλει στο μάτι πρωταγωνιστή από τους «Παγιδευμένους».

Η σειρά του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλά είναι αυτά που γράφτηκαν και καλούνται να αφήσουν πίσω τους οι ηθοποιοί. Οι πραγματικοί λόγοι για το πρόωρο φινάλε τους γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι κι αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί αυτή την στιγμή, αφού για να έχεις μπει σ’ αυτό το άρθρο θέλεις να μάθεις για Survivor. Και που καλύτερα από το Athensmagazine.gr.

Μια εβδομάδα μετά το τέλος του Survivor 2024 με μεγάλο νικητή τον Ντάνιελ Νούρκα, η παραγωγή έχει αρχίσει τις επαφές της για τον νέο κύκλο που θα δούμε στις οθόνες μας στις αρχές του 2025. Παρότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει παύση για έναν χρόνο τελικά αποφασίστηκε να συνεχιστεί με πάρα πολλές αλλαγές.

Ήδη τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά, με το τελευταίο που γράφτηκε να δημιουργεί μεγάλο ντόρο (δείτε αναλυτικά εδώ). Και είμαστε σήμερα εδώ για να σας αποκαλύψουμε ακόμα ένα όνομα – βόμβα.

Survivor 2025 spoiler 04/07: Αρχίζει και τρέχει σιγά σιγά το πρότζεκτ για το Survivor 2025 με την παραγωγή να έχει βάλει στο μάτι πρωταγωνιστή

Survivor 2025 spoiler: Ποιον πρωταγωνιστή από τους «Παγιδευμένους» θέλει ο Ατζούν

Οι «Παγιδευμένοι» ολοκληρώθηκε και το γεγονός πως έκανε τόσο πολύ γκελ στον κόσμο έχει κάνει τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή να στραφεί προς τα εκεί. Άλλωστε ηθοποιοί που δεν έχουν κλείσει σ’ άλλη σειρά για του χρόνου μπορούν να διαπραγματευτούν ενδεχόμενη μεταγραφή τους στο Survivor. Γιατί όχι;

Το όνομα που έχει κάνει μεγάλο γκελ στην παραγωγή είναι φυσικά αυτό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Survivor 2025 spoiler 04/07: Από τους «Παγιδευμένους» στον Άγιο Δομίνικο - Του δίνει ο Ατζούν πάνω από 7.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ο βασικός πρωταγωνιστής στους «Παγιδευμένους» δεν έχει κλείσει ακόμα αλλού για την επόμενη σεζόν, με την παραγωγή να σκοπεύει σύντομα να τον ενοχλήσει. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η πρόταση που θα του κατατεθεί να είναι πάνω από 7.000 ευρώ την εβδομάδα. Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν στις προθέσεις του Μιχάλη είναι να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Άλλωστε είναι ενεργός και στο θέατρο και αυτό είναι κάτι που υπερλατρεύει.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι σύντομες και θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα… Υπομονή προς το παρόν…


Πηγή