Νίκος Αποστολόπουλος: «Με ερωτεύτηκαν παράφορα πολλοί άνδρες»


Νίκος Αποστολόπουλος: «Με ερωτεύτηκαν παράφορα πολλοί άνδρες»


Διαφ.


Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και τον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν.

Σχετικά με τον γάμο του με μια γυναίκα, τη Μιραμπέλ, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε: «Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοναδικός στη ζωή μου και το κενό δεν αναπληρώνεται. Μια πανέμορφη Γαλλίδα που την γνώρισα το 1979 και ήμασταν παντρεμένοι μέχρι το 2008, όταν μπήκε ανάμεσά μας ο θάνατος. Ακόμη και σήμερα την αισθάνομαι παντού τη Μιραμπέλ, επικοινωνώ και μιλάω μαζί της».

Νίκος Αποστολόπουλος: «Με ερωτεύτηκαν παράφορα πολλοί άνδρες»

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να ξαναπαντρευτεί είπε: «Όχι, όχι! Δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ αυτή η επιθυμία ξανά».

Για το αν θα αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα σχολίασε: «Τα εν οίκω μη εν δήμω! Δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο κρεβάτι μου. Άλλωστε το δικό μου το κοινό με ακολουθούσε πάντα για τη μόδα. Για τα ρούχα μου, για τα κοστούμια μου. Δεν τους ενδιέφεραν ποτέ τα προσωπικά μου».

Τέλος, για το αν ερωτεύτηκε ποτέ πραγματικά έναν άντρα, απάντησε: «Όχι μόνο ένας, πολλοί άντρες με ερωτεύτηκαν παράφορα».

Παντρεύεται άντρα μετά από 30 χρόνια γάμου με γυναίκα: Ο Νίκος Αποστολόπουλος “σπάει” τα ταμπoύ στο ηρωικό Σούλι

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» στη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου, το μεσημέρι της Παρασκευής. Επιπλέον, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του, καθώς και για την τριακονταετή συμβίωσή του με την πρώην σύζυγό του.

Τα όσα ανέφερε:

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε πως: «θα γίνει σιγά σιγά και ο γάμος κάποια στιγμή. Είχαμε πει για νωρίτερα αλλά μάλλον τελικά θα γίνει αργότερα. Σε λίγο θα πάω στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα και γιατί έχω τα ατελιέ μου εκεί και θα δούμε. Μικρά παιδιά είμαστε, έχουμε χρόνο ακόμα. Δεν μένουμε μαζί, όχι. Τι να μείνουμε μαζί; Μένουμε και σε άλλες χώρες. Η πρόταση γάμου έγινε όταν ταξιδεύαμε και πηγαίναμε προς την Χαβάη. Το άλλο άτομο δεν το ήξερε και μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Στον γάμο μου θα βάλω κάτι πολύ ιδιαίτερο, δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμα το μέρος που θα γίνει γιατί ανάλογα θα πάει και το ντύσιμο».

«Θα έχουμε 12 κουμπάρους και 12 κουμπάρες! Θα δούμε και ποιοι θα τραγουδήσουν στον γάμο. Παλιά έντυνα τον Έλτον Τζον και θα ήθελα να τραγουδάει αυτός στον γάμο μου, θα μου άρεσε πολύ. Θα τα δούμε όμως όλα. Τον Αργυρό τον αφήνω για τον Κασσελάκη».

Παντρεύται άντρα μετά από 30 χρόνια γάμου με γυναίκα: Ο Νίκος Αποστολόπουλος “σπάει” τα ταμπoύ στο ηρωικό Σούλι

«Είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί το ένστικτο του. Με τη γυναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι 30 χρόνια, μου αρέσει η συντροφικότητα. Ίσως δεν μου αρέσει να μένουμε στο ίδιο σπίτι, υπάρχουν πολλά ζευγάρια που έζησαν μια ζωή μαζί και δεν έμεναν στο ίδιο σπίτι. Η καθημερινότητα φθείρει. Ο έρωτας δεν έχει γένος… ο έρωτας είναι έρωτας» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Αποστολόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή