«Παγιδευτήκαμε» στην ομορφιά τους: Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι καρμπόν η μητέρα της, «ουρλιάζουν» τα γονίδια (photo)


«Παγιδευτήκαμε» στην ομορφιά τους: Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι καρμπόν η μητέρα της, «ουρλιάζουν» τα γονίδια (photo)


Διαφ.


Δύο φωτογραφίες με την μητέρα της μοιράστηκε μαζί μας η Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή ηθοποιός, την οποία ξεχωρίσαμε στους Παγιδευμένους αποχαιρέτησε τον ρόλο της Υβόννης, καθώς η επιτυχημένη σειρά έριξε αυλαία εχθές 3/7.

Με την ευκαιρία δείτε: Τελείωσε ο «Ανδρέας» από τους «Παγιδευμένους»: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το νέο ρόλο του Πέτρου Λαγούτη σε σειρά του Alpha!

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με τη μητέρα της

Η ίδια, χαλαρώνοντας, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μας παρουσίασε τη μητέρα της.

Έγραψε στην λεζάντα της: «Καλό μήνα guys!!!???? Να περνάτε όμορφα! Με αγαπημένα πρόσωπα..!❤️

My mom …❤️ #mom #love #family #familytime #homesweethome #life #mylife».

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι καρμπόν η μητέρα της, «κραυγάζουν» τα γονίδια

Η Ταμίλα Κουλίεβα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα της και φροντίζει να περνά μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Μάλιστα, η ομοιότητα των δύο γυναικών είναι εκπληκτική.

Με κοντά μαλλιά, ίδιο χαμόγελο και πολλά ίδια χαρακτηριστικά του προσώπου, ποζάρουν μαζί και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για μαμά και κόρη.

Η Ταμίλα Κουλίεβα για τη μητέρα της

«Στον χαρακτήρα είμαι ίδια με την μητέρα μου και εμφανισιακά. Η μητέρα μου μένει στη Μόσχα. Όσο μεγαλώνεις ανακαλύπτεις ότι έχεις μεγάλη σχέση, ότι τους κουβαλάς έτσι κι αλλιώς. Αρέσει ή δεν αρέσει στον καθένα τα χαρακτηριστικά των γονιών, τα υιοθετείς. Μαθαίνεις τι σημαίνει σχέσεις, να αγαπάς, μαθαίνεις τον τρόπο που συμβιώνουν οι γονείς σου και είναι πρότυπο. Κατά κάποιο τρόπο αντιγράφεις τους γονείς σου. Κάποια στιγμή ήταν δύσκολο να τη δω τη μητέρα μου. Είναι κάτι που με απασχολεί γιατί η μαμά μεγαλώνει», είχε πει σε συνέντευξή της η Ταμίλα Κουλίεβα.


Πηγή