Ξέκοψε κάθε σενάριο ο Τάσος Αρνιακός: «Μέσα σε λίγες ώρες αλλάζει ρότα…»


Ξέκοψε κάθε σενάριο ο Τάσος Αρνιακός: «Μέσα σε λίγες ώρες αλλάζει ρότα…»


Διαφ.


Καιρός: Αλλάζουν όλα μέσα σε λίγες ώρες αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού ανατρέπεται η κατάσταση στον καιρό, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό.

Δείτε επίσης: Δραματικές εξελίξεις από τα Μερομήνια: «Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο έρχεται ιστορικός…»

«Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 και κατά τόπους στα δυτικά τους 36 βαθμούς. Στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και κατά τόπους στα νησιά του Ιονίου, τη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή (7/7) γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Θα φτάσει στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου», επεσήμανε ο Τάσος Αρνιακός.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση από τον Τάσο Αρνιακό

«Αστροπελέκι» Γιάννη Καλλιάνου: «Το νέο 40άρι θα μείνει στη χώρα για…»

Καιρός: Μετά την μίνι κακοκαιρία που πέρασε από τη χώρα μας, επιστρέφουν ξανά οι υψηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

«Σήμερα (05/07) τα μελτέμια ενισχύονται από αύριο, Σάββατο 06 Ιουλίου, με τις εντάσεις των ανέμων να φθάνουν έως τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα ανέβει ξανά σταδιακά και αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 38℃ και 40℃», σημείωσε ο γνωστό μετεωρολόγος του MEGA.


Πηγή