Πυρ και μανία ο Ίαν Στρατής: «Δεν ξέρετε πόσο κρατήθηκα με τον Ηλία Ψινάκη…» (video)


Πυρ και μανία ο Ίαν Στρατής: «Δεν ξέρετε πόσο κρατήθηκα με τον Ηλία Ψινάκη…» (video)


Διαφ.


Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ίαν Στρατής.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά επίσης μίλησε και για τους φόβους του αναφορικά με την κόρη του και τον κόσμο στον οποίο ζει.

Με την ευκαιρία δείτε: Μαίρη Συνατσάκη: Αυτές τις 8 λέξεις είπε όταν άκουσε το σχόλιο του Ηλία Ψινάκη προς τον Ίαν Στρατή στο J2US (video)

Οι δηλώσεις του Ίαν Στρατή

«Καταλάβαμε πολύ νωρίς στη σχέση μας ότι είμαστε συμβατοί. Στην αρχή η Μαίρη με θεωρούσε too much, δεν ήξερε τις άλλες πτυχές μου. Όταν ήρθαμε πιο κοντά συμπαθηθήκαμε» είπε αρχικά.

«Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Την πρώτη φορά της έστειλα να βγούμε, κάναμε ήδη το musical το Hair, και σε μία πρόβα της είπα θες να βγουμε το βράδυ; Τη φοβόμουν τη χυλόπιτα αλλά άξιζε» συνέχισε.

«Πάντα θα είναι ένας δύσκολος κόσμος για τις γυναίκες. Φοβάμαι… Είναι τρελό πώς θα την αφήσω μόνη της βα βγει με τις φίλες της. Μου είναι ακαταλαβίστικο…».

Σε ερώτηση σχετικά με το συμβάν με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US περιορίστηκε να πει χωρίς να δώσει άλλη έκταση το εξής: «Δεν ξέρετε πόσο κρατήθηκα με τον κύριο Ψινάκη… Δεν θέλω να πω παραπάνω».


Πηγή