Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Ιωάννα Τούνη: «Για να μην ρωτάτε αν είμαι έγκυος…»


Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Ιωάννα Τούνη: «Για να μην ρωτάτε αν είμαι έγκυος…»


Διαφ.


Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε η Ιωάννα Τούνη για τις ανάγκες της επιχείρησής της αλλά και για να δει τους καλούς της φίλους.

Η γνωστή Influencer, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν κρύβει… τίποτα από τους θαυμαστές και followers της, μας έδειξε το απόγευμα της Τρίτης (9/7) την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ωστόσο, γρήγορα η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε πως δεν είναι για δεύτερη φορά έγκυος, αλλά παράφαγε μαζί με τους φίλους της. «Μόλις έφαγα κοντοσούβλι και τηγανητές πατάτες. Δεν είμαι έγκυος!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Ιωάννα Τούνη: «Για να μην ρωτάτε αν είμαι έγκυος...»

Παραπονιάρα η Ιωάννα Τούνη: «Με εξαντλεί φουλ και μου παίρνει όλη μου την ενέργεια»

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε με την οικογένεια της στη Σύρο πριν από λίγες ημέρες για να απολαύσει τις διακοπές της, Τώρα, εφόσον ξεκουράστηκε, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για δουλειές.

Η ίδια τρέχει όλη την ημέρα για να κλείσει όλες τις εκκρεμμότητες ενώ πήγε και γυμναστήριο. Μαζί της φυσικά ήταν και ο γιος της Πάρης, με τον οποίο είναι πραγματικά αχώριστοι.

Δείτε επίσης: Τρομερά δύσκολα ώρες για την Ιωάννα Τούνη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα, στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη για τον γιό της, Πάρη

Η influencer μοιράστηκε μαζί μας πολλά στιγμιότυπα σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα περισσότερα από τα οποία ήταν ο γιος της, Πάρης Αλεξάνδρου.

Αυτός είναι που της παίρνει και όλη την ενέργεια αλλά με μια αγκαλιά φορτίζει τις μπαταρίες της αμέσως!

«Νιώθω αυτό το περίεργο… πως ο Πάρης με εξαντλεί φουλ και μου παίρνει όλη μου την ενέργεια. Αλλά με έναν μαγικό τρόπο, όταν τον παίρνω αγκαλίτσα με ξεκουράζει παράλληλα από όλα μου τα προβλήματα και με φορτίζει απόλυτα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις.


Πηγή