Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Τάσο Δούση: Με 4 λέξεις αποκαλύπτει πως το κράτος διαλύει (και) τον τουρισμό στην Ελλάδα!


Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Τάσο Δούση: Με 4 λέξεις αποκαλύπτει πως το κράτος διαλύει (και) τον τουρισμό στην Ελλάδα!


Διαφ.


Το κράτος είναι απών: Κάπως έτσι ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει το τι πραγματικά συμβαίνει σ’ αυτή την χώρα και μεταξύ άλλων επηρεάζει και τον τουρισμό. Πως η μαφιά και το παρακράτος κυβερνάει την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που το κράτος νομιμοποιεί όλες τις παρανομίες.

Πως με τις ευλογίες της μαφίας σε Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο χτίζουν παράνομα ΠΑΝΤΟΥ διαλύοντας, μεταξύ άλλων, τον τουρισμό στην χώρα.

Διαβάστε επίσης: Όλο το ίντερνετ χειροκροτά τον Τάσο Δούση: Με 3 λέξεις δίνει τη λύση στο πραγματικό πρόβλημα του υπερτουρισμού!

Το κράτος είναι απών: Κάπως έτσι ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει το τι πραγματικά συμβαίνει σ' αυτή την χώρα και μεταξύ άλλων επηρεάζει και

Πάμε να δούμε αναλυτικά το μήνυμα του Τάσου Δούση, με το ίντερνετ να τον χειροκροτά

«Να ανακαταλάβουμε κράτος και πολίτες Μύκονο-Σαντορίνη -Αθήνα,απο την μαφία.

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Το παρακράτος; Η μαφία; Παρακολουθεί ο κόσμος τα απίθανα.Σκοτώνουν άνθρωπο μέρα μεσημέρι γιατί λέει «μπήκε στο μάτι» ανταγωνιστή του στην Μύκονο. Αποκαλύπτουμε στην Αθήνα ολόκληρο παρακράτος που έκανε κουμάντο σε καφέ,μπαρ,εστιατόρια,ξενοδοχεία. Τι κουμάντο έκανε; Νομιμοποιούσε ΟΛΕΣ τις παρανομίες. Καταστρέφουν Αθήνα-Μύκονο-Σαντορίνη με τις ευλογίες ενός αποτυχημένου κράτους.

Ζούμε εγκληµατικότητα, διαφθορά, καφκική γραφειοκρατία και αναποτελεσµατική δικαιοσύνη!

Πλέον έχουµε συνηθίσει: διάχυτη και προκλητική παραβατικότητα, αδιάκοπο ξεκαθάρισµα λογαριασµών, καταπάτηση του δηµόσιου χώρου, ξέπλυµα και φοροδιαφυγή, ξυλοδαρµοί κρατικών αξιωµατούχων, διεφθαρµένοι αστυνοµικοί.

Προσέξτε την μαφία δεν θα την κερδίσουμε ποτέ. Όταν όμως την πολεμάς την στέλνεις στο περιθώριο,στο σκοτάδι. Εδώ στο Ελλαδιστάν η μαφία έχει τον ρόλο ενός οικονοµικού, κοινωνικού και αξιακού προτύπου. Αποτελεί παρα-κράτος µε την πλήρη έννοια του όρου: µια ευθεία αντιπρόταση στις δηµόσιες δοµές, την οποία όσοι κατοικούν ή εργάζονται στη Μύκονο στην Αθήνα στην Σαντορίνη, εξαναγκάζονται να σέβονται περισσότερο από το επίσηµο κράτος. Μην το ψάχνουμε,είτε η μαφία έχει να κάνει με ποινικούς είτε με παρακρατικούς(αστυνομία αρχαιολογία δημόσιο κλπ) οι πολίτες σε αυτούς πάνε για να τους λύσουν προβλήματα.

Το κράτος είναι απών. Ασφάλεια Αστυνόμευση Δικαιοσύνη έχουν πάει περίπατο στο όνομα μιας άναρχης και αλόγιστης ανάπτυξης με αποτέλεσμα ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει. Πέρσι το καλοκαίρι κάτι πήγε να γίνει στην Μύκονο μετά τον ξυλοδαρμό του Αρχαιολόγου αλλά μετά από μερικούς μήνες φτάσαμε στην εκτέλεση του τοπογράφου. Άρα η προσπάθεια ξεχάστηκε και γυρίσαμε πάλι στα ίδια.

Το κράτος κλείνει το μάτι στην ανάπτυξη του «τσιμεντένιου» τουρισμού αφήνοντας τα νησιά να καταστρέφονται. Με τις ευλογίες της μαφίας,σε Σαντορίνη Μύκονο Αθήνα χτίζουν παράνομα ΠΑΝΤΟΥ! Οι περιοχές αυτές έχουν καταληφθεί πλήρως από την μαφία και πρέπει το κράτος να τις ανακαταλάβει. Αν δεν μπορεί το κράτος,πρέπει να ανακαταλάβουμε τα σπιτια μας και τις περιοχές μας εμείς οι πολίτες.ΦΤΑΝΕΙ…ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Η φωτογραφία από Σαντορίνη που είναι εκτός ελέγχου με την δόμηση να φτάνει στο 20% και τον δήμαρχο να παρακαλάει το κράτος να παρέμβει για να σταματήσει η καταστροφή του νησιού»…

Να ανακαταλάβουμε κράτος και πολίτες Μύκονο-Σαντορίνη -Αθήνα,απο την μαφία. Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Το…

Posted by Τάσος Δούσης on Tuesday, July 9, 2024

Πηγή