«Καζάνι» 30 ημερών από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Στον Θεό ο δείκτης δυσφορίας…»


«Καζάνι» 30 ημερών από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Στον Θεό ο δείκτης δυσφορίας…»


Διαφ.


Γιάννης Καλλιάνος: Πάρα πολύ δύσκολες θα είναι οι συνθήκες στη χώρα μας για όλο το υπόλοιπο του μήνα, με τον μετεωρολόγο του Mega να μιλά στο Live News και να προειδοποιεί για όσα μας περιμένουν.

Γιάννης Καλλιάνος: Η εικόνα του καιρού για τις επόμενες 20 μέρες

«Καύσωνας επ’ αόριστον στη χώρα, με μεγάλη δυσφορία και αυξημένη υγρασία. Θα κλείσουμε κοντά έναν μήνα με 40άρια! Σήμερα στη Ζαχάρω ο υδράργυρος έδειξε τους 42 βαθμούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουμε και μελτέμι και πολλή ζέστη δυστυχώς. Στον Θεό ο δείκτης δυσφορίας!

Δείτε επίσης: Δεν «μασάει» τα λόγια του ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος για τη ζέστη: «Μην περιμένετε να δροσίσει μέχρι…»

Γιάννης Καλλιάνος: Ο καιρός αύριο

Στα Επτάνησα, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις, που θα εναλλάσσονται με πολύ μεγάλα διαστήματα με ήλιο.

Στις υπόλοιπες περιοχές, στα ανατολικά της Πελοποννήσου, της Στερεάς, την Εύβοια και τις Σποράδες, και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο αναμένεται μόνο ηλιοφάνεια καθόλη την διάρκεια της ημέρας, ξάστερο ουρανό. Και τις βραδινές ώρες ο καιρός θα είναι αίθριος. Υπάρχει πιθανότητα να ψιχαλίσει σε περιοχές του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλές τιμές, οριακά σε συνθήκες καύσωνα. Στους 39-41 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 38-40 στα βόρεια, στους 38-40 στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, στους 32 με 36 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου. Οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι βορειοδυτικοί και 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθόλη την διάρκεια της μέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 38 βαθμούς Κελσίου.»

Γιάννης Καλλιάνος: Ο καιρός των επόμενων ημερών

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι καλός με 40άρια στην βόρεια Ελλάδας, 40-41 βαθμούς Κελσίου στην Θεσσαλία, 39-40 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και 34-35 βαθμούς Κελσίου στις νότιες νησιωτικές περιοχές.

Το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα της Παρασκευής.


Πηγή