Ερωτευμένος ξανά ο Τζώνη Καλημέρης – Αυτή η καλλονή παρουσιάστρια είναι η νέα του σύντροφος


Ερωτευμένος ξανά ο Τζώνη Καλημέρης – Αυτή η καλλονή παρουσιάστρια είναι η νέα του σύντροφος


Διαφ.


Σε σχέση εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται ο Τζώνη Καλημέρης. Ο ισχυρός άντρας της ελληνικής τηλεόρασης είναι ερωτευμένος με την γοητευτική παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελπίδα Ιακωβίδου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Summer’s Cool και του Κωνσταντίνου Αρτσίτα.

Η μελαχρινή Κύπρια παρουσιάστρια κάνει την εκπομπή «Όμορφη μέρα» στο ΡΙΚ. «Είναι ερωτευμένοι. Αγαπιούνται. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Δεν την έχω γνωρίσει από κοντά» είπε η κουμπάρα του Τζώνη Καλημέρη, Μαριάντα Πιερίδη.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία σχέση του Τζώνη Καλημέρη που είχε δει το φως της δημοσιότητας ήταν εκείνη με την Χριστίνα Κοντοβά. Ο χωρισμός τους είχε γίνει γνωστός τον Δεκέμβριο του 2022.

Δείτε επίσης: «Φωτοτυπία» του Τζώνυ Καλημέρη: Αυτός είναι ο 29χρονος κούκλος γιος της Κοραλίας Καράντη που τον μεγάλωσε μόνη της

Αυτή είναι η σύντροφος του Τζώνη Καλημέρη

«Είναι αποκλειστικό, δεν το ξέρει κανείς. Το μάθαμε εμείς πρώτοι εδώ. Γελάνε και τα μουστάκια σου Μαριάντα! Να σας πω ότι είναι σε σχέση τους τελευταίους τρεις μήνες με την πολύ όμορφη και γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, την Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία κάνει εκπομπή στο ΡΙΚ. Κυκλοφορούν έξω κανονικά, δεν κρύβουν γενικότερα τον έρωτά τους, γιατί είναι πανέμορφοι και οι δυο…», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Ο Τζώνη είναι κουμπάρος μου. Την ευχή μου θα την δώσω το Σάββατο. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Θέλω να πω ότι είναι ερωτευμένοι. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, αλλά και ένα εξαιρετικό κορίτσι. Εγώ δεν την έχω γνωρίσει από κοντά. Την Δευτέρα θα έχω λεπτομέρειες…», δήλωσε με την σειρά της η Μαριάντα Πιερίδη, της οποίας είναι πολύ καλός φίλος και είναι πολύ χαρούμενη για εκείνον.


Πηγή