Έριχναν βεγγαλικά λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά στις Αχαρνές – Το εξοργιστικό βίντεο ντοκουμέντο


Έριχναν βεγγαλικά λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά στις Αχαρνές – Το εξοργιστικό βίντεο ντοκουμέντο


Διαφ.


Βίντεο ντοκουμέντο με ρίψη βεγγαλικών στις Αχαρνές λίγο πριν ξεσπάσει χθες (09/07) η φωτιά στην περιοχή παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Με την Αττική να βρίσκεται στο «κόκκινο» αφορά για την εκδήλωση πυρκαγιάς, στα πλάνα που δημοσιεύτηκαν φαίνεται ότι μετά τις 22:00 και πριν εκδηλωθεί η φωτιά έπεφταν «βροχή» τα βεγγαλικά στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες ξέσπασε σάλος με πυροτεχνήματα στην Ύδρα που πιθανολογείται ότι ευθύνονται για τη φωτιά, σε δασική έκταση στο νησί.

Το βράδυ της Τρίτης σήμανε συναγερμός στις Αχαρνές, καθώς εκδηλώθηκε φωτιά και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά υπέστησαν σημαντικές ζημιές δυο εργοστάσια. Η φωτιά ξέφυγε και οι φλόγες έφτασαν στις αυλές σπιτιών και άλλων επαγγελματικών χώρων στη λεωφόρο Καραμανλή.

Φωτιά στις Αχαρνές: Πώς άρχισε

Σύμφωνα με το Mega, η φωτιά ξέσπασε σε ένα ακαθάριστο οικόπεδο στο ρέμα της Χελιδονούς και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα, καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο εργοστάσια τυλίχθηκαν στις φλόγες: Ένα με χαρτικά είδη και ένα με πλαστικά, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση περίπου 400 μέτρων μεταξύ τους.

Στη συνέχεια ένα μαύρο σύννεφο καπνού σκέπασε τον ουρανό και το 112 ήχησε για να προειδοποιήσει κατοίκους και περαστικούς. Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκε το μέγεθος της καταστροφής με καμένα αυτοκίνητα και εργοστάσια γεμάτα καπνούς, ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνέχιζαν να επιχειρούν στο σημείο.


Πηγή