Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης που έδεσε και σκότωσε τη σύζυγο και τις κόρες του παρουσιαστή του BBC (video)


Βρετανία: Συνελήφθη ο δράστης που έδεσε και σκότωσε τη σύζυγο και τις κόρες του παρουσιαστή του BBC (video)


Διαφ.


Η αστυνομία μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε κατάφερε να συλλάβει τον δράστη της τριπλής δολοφονίας με βαλλίστρα στη Βρετανία.

Συνελήφθη ο 26χρονος Kyle Clifford που φέρεται να δολοφόνησε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία το απόγευμα της Τρίτης (9/7). Ο δράστης εντοπίστηκε τραυματισμένος.

Η 61χρονη Carol Hunt και οι δύο κόρες της, η 25χρονη Louise Hunt και 28χρονη Hannah Hunt, βρέθηκαν δολοφονημένες από βαλλίστρα στο σπίτι τους, αξίας 800.000 λιρών στο Bushey, στο Hertfordshire.

Τις άτυχες γυναίκες εντόπισε ο John Hunt, ο σχολιαστής αγώνων ιππασίας στο BBC 5 όταν επέστρεψε σπίτι του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, καλώντας τους κατοίκους της περιοχής να μην τον προσεγγίσουν διότι πιθανώς ήταν ακόμα οπλισμένος. Τα σχολεία της περιοχής κλήθηκαν επίσης να κρατούν τους μαθητές εντός των σχολικών κτιρίων.

Τα τρία θύματα εντοπίστηκαν δεμένα και με φρικτά τραύματα από τη βαλλίστρα πιθανότατα από τον ίδιο τον κ. Χαντ, ο οποίος κάλεσε τις αρχές και ασθενοφόρο, με τους νοσηλευτές να μην μπορούν να τις κρατήσουν στη ζωή.

Ο συλληφθείς φάνηκε να μεταφέρεται σε ασθενοφόρο που είχε σπεύσει στο κοιμητήριο όπου εν τέλει επικεντρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας.

Πιστεύεται ότι ήταν ο πρώην σύντροφος της νεαρότερης εκ των θυμάτων. Ο κ. Κλίφορντ είχε υπηρετήσει στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Κλίφορντ εκτίει ποινή κάθειρξης 23 ετών για τη δολοφονία ενός νεαρού. Τον είχε παρασύρει και πατήσει με το αυτοκίνητό του σε μια έκρηξη οργής όταν το θύμα είχε σπάει ένα μπουκάλι πάνω στο ακριβό όχημα του δράστη.


Πηγή