«Έφυγε» από τη ζωή η 39χρονη Μαρία Καψάλη – Ήταν μητέρα 2 παιδιών


«Έφυγε» από τη ζωή η 39χρονη Μαρία Καψάλη – Ήταν μητέρα 2 παιδιών


Διαφ.


Η Μαρία Καψάλη, με καταγωγή από το Λιβάδι Ελασσόνας, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, προκαλώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία της έγινε χτες, Τετάρτη 10 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Περίσταση Κατερίνης.

«Έφυγε» από τη ζωή η 39χρονη Μαρία Καψάλη – Ήταν μητέρα 2 παιδιών

Σε ανάρτηση στην σελίδα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβαδίου στο facebook, αναφέρονται τα εξής:

«Η Μαρία Καψάλη το λαμπερό κορίτσι, που πάντα ξεχώριζε από μικρή για τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα, για την εκφραστικότητα, ζωντάνια, δημιουργικότητα, ανιδιοτέλεια προσφοράς στα κοινά, δραστήριο μέλος του Ε.Σ.Λ. και των Συλλόγων Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης (ως φοιτήτρια αρχαιολογίας) και Λιβαδιωτών Κατερίνης.

Η Μαρία Καψάλη της επιστημονικής γνώσης, της κριτικής σκέψης και της δημιουργίας.

Η Μαρία Καψάλη ξεχωριστή και ολοκληρωμένη προσωπικότητα με συναίσθημα και ενσυναίσθηση και ως εξαιρετική σύζυγος του αγαπημένου της Θωμά και ως υπέροχη μητέρα της Κατερίνας και του Τάσου.

Πόσο κρίμα και πόσο μεγάλη η απώλειά της για την οικογένειά της και για την Λιβαδιώτικη παροικία της Θεσσαλονίκης, την κοινωνία της Κατερίνης και όλο το Λιβάδι που αγαπούσε και πάντα πολιτισμικά απλόχερα προσέφερε.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Μαρία. Κουράγιο και δύναμη στην αγαπημένη της οικογένεια, στον σύζυγο, τα παιδιά, τους γονείς. Οι ρίζες της στη μνήμη των ανθρώπων που την γνώρισαν και εκτίμησαν είναι ανεξίτηλες».


Πηγή