Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο Gala Party του The Economist!


Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο Gala Party του The Economist!


Διαφ.


Το Golf της Γλυφάδας έλαμψε από σπουδαίες παρουσίες τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή το Gala party που διοργάνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο του φετινού The Economist.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν πλήθος μελών της κυβέρνησης, όπως ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και άλλοι.

gala party economist μητσοτάκης

gala party economist

gala party economist

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Προέδρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνας Τσιλιγκίρη

Όχι μόνο στο Gala αλλά γενικότερα στις διεργασίες του φετινού Economist. Η Χριστίνα, γνωστή για τη δυναμική της παρουσία στον επιχειρηματικό χώρο, δήλωσε σχετικά με την εμπειρία της: «Ως νέα επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ήταν μια μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις και να ανακαλύψω νέες εμπειρίες μέσα από τις προκλήσεις σε τομείς όπως η γεωπολιτική, το περιβάλλον και η τεχνολογία. Η συμμετοχή μου στο συνέδριο αυτό μου έδωσε πολύτιμες γνώσεις και έμπνευση για την επιχειρηματική μου πορεία και το μέλλον του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να μάθω και να δικτυωθώ με τόσους σπουδαίους ανθρώπους».

gala party economist τσιλιγκίρη

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη τράβηξε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε, αφήνοντας άπαντες να θαυμάζουν την κομψότητά της. Η παρουσία της γενικότερα στο φετινό συνέδριο του The Economist ήταν αδιαμφισβήτητα από τις πιο ξεχωριστές, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη λάμψη στην εκδήλωση.

gala party economist τσιλιγκίρη


Πηγή