Πένθος στο Λιμενικό Σώμα: Πέθανε τελείως ξαφνικά ο Γεράσιμος Αγγούριας


Πένθος στο Λιμενικό Σώμα: Πέθανε τελείως ξαφνικά ο Γεράσιμος Αγγούριας


Διαφ.


Σοκ για το Λιμενικό Σώμα ο ξαφνικός θάνατος του Γεράσιμου Αγγούρια. Ο Γεράσιμος είχε γεννηθεί το 1969 στο Καπανδρίτη που βρίσκεται όλη η οικογένειά του.

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr αυτό το διάστημα ο Γεράσιμος ήταν πάρα πολύ καλά καθώς περίμενε την σύνταξή του και έκανε σχέδια για το πως θα οργανώσει απο δω και πέρα τη ζωή του με την οικογένειά του.

Δυστυχώς το κενό που αφήνει πίσω του στην οικογένειά του, στο χωριό του, στην κοινωνία, είναι πολύ μεγάλο.

Έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Βύρων Σιδέρης

Έφυγε από τη ζωή χθες (10/7) ο Βύρων Σιδέρης, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός είχε παίξει σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και πάντα αναλάμβανε ιδιαίτερους ρόλους. Η φυσιογνωμία του ήταν πολύ γνωστή από την εποχή του ασπρόμαυρου κινηματογράφου της χώρας μας και όπως αποκάλυψε με την ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, υπήρξε και καθηγητής υποκριτικής.

Χθες, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από σοβαρές περιπέτειες με την υγεία του.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα ανέφερε τα εξής:

«Ένας ακόμα ηθοποιός μας από τα παλιά, ένας πετυχημένος τυπίστας του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ο Βύρων Σεραιδάρης ή Σιδέρης ή Σέρης όπως αναφέρεται σε τίτλους ταινιών, έφυγε από την ζωή χθες μετά από 2 χρόνων περιπέτειες με την υγεία του.

Υπήρξε και καθηγητής υποκριτικής σε Δραματικές Σχολές και κύρια στην Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Από το 2008 ως το 2016. Αύριο στις 11 από το κοιμητήριο Ζωγράφου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία.

Πέθανε η θρυλική Shelley Duvall της «Λάμψης»

Η θρυλική Shelley Duvall, η πρωταγωνίστρια της «Λάμψης» πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Την ανακοίνωση έκανε η οικογένειά της ηθοποιού, με την Duvall να αφήνει την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Τέξας, μετά από επιπλοκές που είχε από την μάχη της με τον διαβήτη.

«Ο αγαπητός, γλυκός, υπέροχος σύντροφος και φίλος μου μας άφησε. Πάρα πολλά βάσανα τον τελευταίο καιρό, τώρα είναι ελεύθερη. Πέτα μακριά, όμορφη Shelley», είπε ο Dan Gilroy, σύντροφος της ζωής της από το 1989, στο The Hollywood Reporter.

Δείτε επίσης: Λατρεύτηκε τις δεκαετίες των ‘80 και ‘90: Βρέθηκε νεκρός ο ήρωας του Alf

Σε συνέντευξή της στους New York Times, είπε ότι άφησε το showbusiness το 2002 επειδή οι άνθρωποι στο Χόλιγουντ την «πλήγωσαν».

«Ήμουν αστέρι. Είχαν πρωταγωνιστικούς ρόλους», είπε στην εφημερίδα. «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι απλώς γερνάει, αλλά δεν είναι. Είναι βία».

Ο επί 30 χρόνια σύντροφος της Dan Gilroy είπε επίσης ότι η συνέντευξή της το 2016 με τον Phil McGraw ήταν υποστήριξη για να βοηθήσει την καριέρα της, αλλά τελικά ήταν καταδικαστική και δεν φαίνεται «περίεργη». Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε ότι ανησυχεί για εκείνη, ειδικά όταν κοιμάται στο αυτοκίνητό της.


Πηγή