«Παγιδευμένος» στον έρωτά της: Αυτή είναι η σύντροφος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη


«Παγιδευμένος» στον έρωτά της: Αυτή είναι η σύντροφος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη


Διαφ.


Μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές, αλλά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έφερε τον καύσωνα στο Instagram, λίγο μετά το φινάλε της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1

Μετά το τέλος της σειράς «Παγιδευμένοι» ο ηθοποιός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί έπειτα από δυο απαιτητικές σεζόν.

Βέβαια, δεν παραμελεί τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα. Πριν από μία εβδομάδα ταξίδεψε στο Παρίσι! Μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες από την παραμονή του εκεί, και σε μία από αυτές εμφανίζεται με μία μελαχρινή γυναίκα.

Σε άλλη ανάρτηση πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με λευκό φανελάκι, τζιν παντελόνι και μαύρα γυαλιά θυμίζοντας την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά Αγγελική.

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης προετοιμάζεται για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για μια νέα σειρά που θα προβληθεί στον Alpha.

Σούσουρο: Το τέλος των «Παγιδευμένων» έφερε μαζί Πέτρο Λαγούτη και Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

Οι «Παγιδευμένοι» τελείωσαν όμως όπως φαίνεται ο Alpha αναμένεται να «ψωνίσει» από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι οι περισσότεροι ηθοποιοί των «Παγιδευμένων», που λατρεύτηκαν από το τηλεοπτικό κοινό, συνεχίζουν σε σειρές του Alpha. Με εξαίρεση τον Σταύρο Τσουμάνη (δείτε σε ποια σειρά συνεχίζει) που παραμένει στον ΑΝΤ1, όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί που έχουν αποφασίσει για το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα είναι στον Alpha.

Σούσουρο: Το τέλος των «Παγιδευμένων» έφερε μαζί Πέτρο Λαγούτη και Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

Αρχικά διέρρευσε η συμφωνία του Πέτρου Λαγούτη με τον Alpha για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Ο Γιατρός» και εν συνεχεία αποκαλύφθηκε η συμφωνία της Ταμίλας Κούλιεβα με τον Alpha για την σειρά «Άγιος Έρωτας»! Στην ίδια όμως τηλεοπτικό στέγη θα βρεθεί και ο βασικός πρωταγωνιστής των «Παγιδευμένων»!

Στην ίδια τηλεοπτική στέγη Πέτρος Λαγούτης και Μιχάλης Λεβεντογιάννη

Μπορεί οι σχέσεις τους να είναι οι χειρότερες δυνατές, μπορεί να μην θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλον, όμως όπως φαίνεται θα συνεχίσουν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη. Όχι, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δεν θα συνεχίσει κι αυτός στον «Γιατρό», αλλά σε άλλη σειρά του Alpha, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά πρόκειται για νέα παραγωγή και ο «Δημήτρης» των «Παγιδευμένων» αναμένεται να λάβει μέρος στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2025.

Σούσουρο: Το τέλος των «Παγιδευμένων» έφερε μαζί Πέτρο Λαγούτη και Μιχάλη Λεβεντογιάννη!

Μεγάλο ενδιαφέρον σίγουρα παρουσιάζει ποια θα είναι και η δεύτερη τηλεοπτική σειρά στην Ελλάδα της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, αφού στην ελληνική τηλεόραση συστήθηκε για πρώτη φορά (με τεράστια επιτυχία) ως «Άννα Ροδίτη» στους «Παγιδευμένους».


Πηγή