«Όταν του ζήτησε να χωρίσουν, τη σκότωσε…»: Ο μακελάρης με τη βαλλίστρα κακοποιούσε επί 6 μήνες τη σύντροφό του


«Όταν του ζήτησε να χωρίσουν, τη σκότωσε…»: Ο μακελάρης με τη βαλλίστρα κακοποιούσε επί 6 μήνες τη σύντροφό του


Διαφ.


Η 25χρονη Λουίζ Χαντ δολοφονήθηκε μαζί με τη μητέρα της, την 61χρονη Κάρολ, και την αδελφή της, την 28χρονη Χάνα, μέσα στο σπίτι τους. Ο δράστης, ο οποίος τις εκτέλεσε με βαλλίστρα αφού τις είχε προηγουμένως δέσει, ήταν ο σύντροφός της τους τελευταίους έξι μήνες, σε μια κακοποιητική σχέση από την οποία η Λουίζ πίστευε ότι είχε καταφέρει να ξεφύγει λίγες μέρες πριν από τον φρικτό θάνατό της.

Ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ, που νοσηλεύεται φρουρούμενος σε κρίσιμη κατάσταση, εντοπίστηκε να κρύβεται σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο μετά από ένα συντονισμένο ανθρωποκυνηγητό ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που διήρκεσε 22 ώρες. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς αυτοτραυματίστηκε με την ίδια βαλλίστρα με την οποία δολοφόνησε την πρώην κοπέλα του, την αδελφή της και τη μητέρα της.

Πλέον, τα στόματα έχουν ανοίξει. Η Λουίζ και ο Κάιλ ήταν ζευγάρι για τουλάχιστον έξι μήνες, αλλά η σχέση τους ήταν τοξική. “Ο Κάιλ είχε την τάση να ελέγχει τη Λουίζ και επιπλέον, απολάμβανε να την φέρνει σε δύσκολη θέση και να την ρεζιλεύει,” δήλωσε στους Βρετανούς δημοσιογράφους ένας φίλος του.

«Όταν του ζήτσε να χωρίσουν, τη σκότωσε...»: Ο μακελάρης με τη βαλλίστρα κακοποιούσε επί 6 μήνες τη σύντροφό του

Στις αρχές της χρονιάς, η Λουίζ αποφάσισε να συστήσει τον Κάιλ στην οικογένειά της. Τον Απρίλιο τη συνόδευσε στο πάρτι γενεθλίων ενός εξαδέλφου της. Προσποιούνταν το “καλό παιδί” λένε άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον της Λουίζ, αλλά σημειώνουν ότι φαινόταν πως ήθελε να την ελέγχει. Κτητικός και με μανία να ορίζει τα πάντα, της απαγόρευε να φοράει μέικ-απ, να βγαίνει μέχρι αργά και να βλέπει άνδρες φίλους της.

Οι φίλοι της Λουίζ λένε ότι δεν γνώριζαν για κάποιο περιστατικό βίας σε βάρος της αλλά επιμένουν ότι “της επιβαλλόταν, την έκανε ό,τι ήθελε”. Και προσθέτουν ότι όλες οι αλλαγές που έκανε η Λουίζ στη ζωή της ήταν πράγματα που της ζητούσε εκείνος να κάνει.

Η Λουίζ τον είχε γνωρίσει στους γονείς της που, όπως λένε οι φίλοι της, ήταν “ευγενικοί, υπέροχοι άνθρωποι” που τον είχαν δεχτεί στην οικογένειά τους.

Αλλά επειδή “υπάρχαν κάποια προειδοποιητικά σημάδια” οι γονείς είχαν ανακουφιστεί όταν τους ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον Κάιλ.

«Όταν του ζήτσε να χωρίσουν, τη σκότωσε...»: Ο μακελάρης με τη βαλλίστρα κακοποιούσε επί 6 μήνες τη σύντροφό του

“Θαυμάζω τις γυναίκες που τολμούν και φεύγουν”

Στις 3 Ιουλίου, μόλις έξι ημέρες πριν από τη σοκαριστική δολοφονία της, η Λουίζ Χαντ είχε κάνει μια ανάρτηση με την οποία αποκάλυπτε πολλά για όσα είχε περάσει. “Θαυμάζω τις γυναίκες που τολμούν και φεύγουν” είχε γράψει η 25χρονη κοπέλα κοινοποιώντας μια ανάρτηση μιας μιας άλλης χρήστριας στο Χ (πρώην Twitter).

Η Λουίζ Χαντ επαινούσε και έδειχνε να παίρνει κουράγιο από όσους βρίσκουν το κουράγιο να αφήνουν μια κακοποιητική σχέση.


Πηγή