Κύκλωμα εκβιαστών: «Θα μας γ@@@@ουν με το καταγραφικό» – Διάλογοι που καίνε την Νάνσυ (video)


Κύκλωμα εκβιαστών: «Θα μας γ@@@@ουν με το καταγραφικό» – Διάλογοι που καίνε την Νάνσυ (video)


Διαφ.


Νέοι διάλογοι από το κύκλωμα των εκβιαστών που δρούσε στον Δήμο Αθηναίων με εγκέφαλο μια υπάλληλο ονόματι Νάνσυ, έρχονται στη δημοσιότητα και «καίνε» του εμπλεκόμενους.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Νέες εξελίξεις για το κύκλωμα εκβιαστών: Σε εφημερίδες και περιοδικά έκρυβε τα χρήματα η αρχηγός «Νάνσυ» – Το lifestyle και η ζωή γεμάτη χλιδή

Το MEGA, έφερε στη δημοσιότητα τους διαλόγους της Νάνσυς με έναν 64χρονο, ο οποίος αποτελεί στενό συνεργάτη της και είχε το ρόλο του «δεξιού χεριού» της στο κύκλωμα.

Αναλυτικά ο διάλογος:

-Νάνσυ: Πρόσεξε γιατί τώρα με παίρνει τηλέφωνο και μου στέλνει το ΑΦΜ της μηχανικού για να την κυνηγήσουνε ποινικά.

-Συναρχηγός: Εντάξει.

-Νάνσυ: Δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο. Είχαμε εγγυηθεί και ο άλλος είναι από την ΕΥΠ σου είχα πει.

-Συναρχηγός: Μια απλή καταγραφή θα κάνουν και θα φύγουνε. Τους πήραν τηλέφωνο. Δεν θα κάνουν τίποτα. Δεν θα γίνει τίποτα.

-Νάνσυ: Όταν υπάρχει καταγραφή μηχανικού θα μας (…)

-Συναρχηγός : Αφού πάει στους δικούς μας, θα κάνει μία τυπική καταγραφή

Καταστηματάρχες που πιέζονταν να δώσουν λεφτά καταγγέλλουν πως το κύκλωμα επιστράτευε άστεγους που έναντι κάποιας αμοιβής έκαναν καταγγελίες κατά καταστηματαρχών, ώστε στην συνέχεια να βγει το κύκλωμα και να προσφέρει έναντι αμοιβής την βοήθεια του στον επιχειρηματία.

-Νάνσυ: Είναι ξεχωριστές μηνύσεις. Έχουμε μία από την Δημοτική και άλλη μία από την Τουριστική.

-Επιχειρηματίας: Ναι.

-Νάνσυ: Όταν φάμε άλλη μια πρέπει να αλλάξουμε άδεια.

-Επιχειρηματίας: Πρέπει να αλλάξουμε άδεια;

-Νάνσυ: Αν θες, εκτός αν θες, αν θες να στο σφραγίσουν δέκα ημέρες ναι.

Σε τάπερ τα λεφτά

Στη φυλακή οδηγήθηκε η Νάνσυ και άλλα μέλη που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε στην Αττική.

Η 43χρονη «Νάνσυ» αρνήθηκε στην απολογία της ότι είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος εκβιαστών, προσθέτοντας όμως ότι βοηθούσε επιχειρηματίες να διευθετήσουν και να διεκπεραιώσουν κάποιες εκκρεμότητες που είχαν με δημόσιες υπηρεσίες.

Παράλληλα, επικαλέστηκε ότι κανένας από τους 48 επιχειρηματίες που φέρεται να έπεσαν θύματα του κυκλώματος δεν έχει καταθέσει εναντίον της.


Πηγή