Στο φως 33 χρόνια μετά η εξαφάνιση του Ben στην Κω : Άγνωστος ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο αγοράκι


Στο φως 33 χρόνια μετά η εξαφάνιση του Ben στην Κω : Άγνωστος ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο αγοράκι


Διαφ.


Η μαμά του Ben Needham, που χάθηκε το 1991, περιμένει τα αποτελέσματα DNA από έναν Δανό που ισχυρίζεται ότι είναι γιος της.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης Μπεν: Έλεγχος DNA αναμένεται να δώσει «οριστική απάντηση»

Σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου συμπληρώνονται 33 χρόνια από την εξαφάνιση του 21 μηνών Μπεν από το ελληνικό νησί της Κω. Τώρα η μαμά του Ben, Kerry πρέπει να περιμένει να δει αν κάποιος άγνωστος θα μπορούσε να είναι ο Μπεν, για τρίτη φορά φέτος.

Η ανάρτηση της οικογένειας στα social

Βοηθήστε μας να ευαισθητοποιήσουμε για τον Μπεν κοινοποιώντας τις σημερινές αναρτήσεις.
Μπεν σε αγαπάμε και δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τον αγώνα για να βρούμε την αλήθεια για αυτό που συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Το μικρό παιδί εθεάθη τελευταία φορά να παίζει έξω από μια εγκαταλελειμμένη αγροικία -στον Ηρακλή- στο νησί. Οι γονείς του έψαξαν τον κόσμο αναζητώντας το αγόρι τους.

Δανός ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος τους

Ένας άνδρας από τη Δανία ισχυρίζεται ότι οι παππούδες του του είπαν ότι τον πήραν από την Κω και επιμένει ότι οι γονείς του αρνήθηκαν να αρνηθούν αυτούς τους ισχυρισμούς. Ο άντρας λέει ότι ήταν κρυμμένος για χρόνια και θυμάται ότι πριν από 25 χρόνια πήγε σε μια αγορά και κάποιος του φώναζε «Μπεν». Ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια κρατήθηκε σε τροχόσπιτο.

Ωστόσο, η μητέρα του μικρού Μπεν, η Κέρι Νίνταμ δεν φαίνεται να δίνει μεγάλη σημασία στους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της, αλλά στη συνέχεια απογοητεύτηκε.

«Αυτός ο άντρας ψάχνει την πραγματική του οικογένεια και έδωσε στην αστυνομία της Δανίας ένα δείγμα του DNA του» ανέφερε η μητέρα του Μπεν στην εφημερίδα «Mirror».


Πηγή