«Σήμα κινδύνου» από τον Τάσο Αρνιακό: «Στροφή του καιρού με άσχημη τροπή…»


«Σήμα κινδύνου» από τον Τάσο Αρνιακό: «Στροφή του καιρού με άσχημη τροπή…»


Διαφ.


Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, κεραυνοί και πτώση της θερμοκρασίας διαδέχονται το πολύ μεγάλο διάστημα καύσωνα. Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

Δείτε επίσης: Επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά τα Μερομήνια με τον Ιούλιο και προειδοποιούν: «Καταστροφικός Αύγουστος με... ξαφνικό χειμώνα»

Καιρός: Μαζεμένα τα φαινόμενα στη χώρα - Το σήμα κινδύνου

«Στην κεντρική, στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι με σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρά.

Βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά γενικά αίθριος καιρός, όμως πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στο βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο και το ανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 32 με 34 βαθμούς και τοπικά στα νησιά του Ιονίου και τα νότια ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου», σημείωσε για τον καιρό της Πέμπτης (25/7) ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση από τον Τάσο Αρνιακό


Πηγή