Άγριο «κράξιμο» Έλενας Ακρίτα για Κατερίνα Παναγοπούλου: «Πετσετούλα στο μπούστο, τραπεζομάντηλο στη φούστα»


Άγριο «κράξιμο» Έλενας Ακρίτα για Κατερίνα Παναγοπούλου: «Πετσετούλα στο μπούστο, τραπεζομάντηλο στη φούστα»


Διαφ.


Με αρνητικό και χλευαστικό τόνο σχολίασε την εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα. Η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖΑ άσκησε αρνητική κριτική στην στυλιστική επιλογή της κας Παναγοπούλου, σημειώνοντας σε ανάρτησή της πως “λογικά την ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα” .

"Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα", έγραψε η κ. Ακρίτα σχολιάζοντας με ειρωνία ακόμα και την τσάντα της κ. Παναγοπούλου η οποία όπως είπε "είναι από έναν αρραβώνα που άφησε εποχή το 2012 στην Ανω Πεσκανδρίτσα".

Με την ευκαιρία δείτε: Η Ακρίτα «περιέλαβε» τον Κούγια: «Εκτός από σεξιστής και ομοφοβικός, δεν ξέρει να βάζει τόνους»

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

"Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά λογικά τη ντύνει η υπερκομψη Μαρέβα. Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα. Όμορφη πινελιά η χρυσή τσάντα από έναν αρραβώνα που άφησε εποχή το 2012 στην Ανω Πεσκανδρίτσα και βιντατζ πέδιλα της Μάρθας Καραγιάννη από το κάτι να καίει".

Με δεύτερη ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα αναφέρει πως ενημερώθηκε τους τους φίλους της στο facebook, πως πρόκειται για την παρουσιάστρια του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία οπως λέει στη συγκεκριμένη δεξίωση εκπροσωπεί το Μέσον στο οποίο εργάζεται κι όχι τον εαυτό της, τονίζοντας ότι "στη ζωή της μπορεί να φοράει ό,τι θέλει".

Η στυλιστική επιλογή της Κατερίνας Παναγοπούλου

Άγριο «κράξιμο» Έλενας Ακρίτα για Κατερίνα Παναγοπούλου:


Πηγή