Εφιάλτης για 32χρονη στη Λιβαδειά: Τέσσερις άνδρες την «απήγαγαν», την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την βίασαν


Εφιάλτης για 32χρονη στη Λιβαδειά: Τέσσερις άνδρες την «απήγαγαν», την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την βίασαν


Διαφ.


Μία 32χρονη γυναίκα από τη Λιβαδειά προχώρησε σε μία σοκαριστική καταγγελία το πρωί της Τετάρτης (24/7), αναφέροντας στους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες.

Διαβάστε ακόμα: Αποτροπιασμός στον Πύργο Ηλείας: Ανήλικη κατήγγειλε 29χρονο συγγενή της για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Είχε ραντεβού με άνδρα που είχε γνωρίσει από το Tik Tok

Όπως περιέγραψε η 32χρονη, όλα συνέβησαν στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης όταν μετέβη με τη μοτοσυκλέτα της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου κατόπιν προσυνεννοημένου ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία της στο Tik Tok.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν τέσσερις άγνωστοι άνδρες

Κάποια στιγμή και ενώ δεν κατέστη δυνατό να συναντηθεί με τον άνδρα αυτόν, ενώ βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες επιβαίνοντες σε ένα μαύρο αυτοκίνητο εξήλθαν ξαφνικά του οχήματος και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με την βία το στόμα και τα μάτια, με την συνδρομή των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο αυτοκίνητο.

«Μη μιλάς θα σε σκοτώσουμε»

Αφού τηνμετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου 10 λεπτά από το σημείο της αρπαγής, την αποβίβασαν και την εξανάγκασαν σε συνουσία με τη χρήση σωματικής βίας λέγοντας της «μη μιλάς θα σε σκοτώσουμε».

Βία και γροθιά

Συγκεκριμένα, αφού την τοποθέτησαν σκυφτή στο καπό του οχήματος οι τρεις εξ αυτών την κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Εν συνεχεία οι δράστες αφού την τοποθέτησαν εκ νέου εντός του οχήματος την εγκατέλειψαν σε σημείο, το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, με την παθούσα να διαφεύγει πεζή.

Κατόρθωσε να δει στιγμιαία το δράστη

Κατά τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά το βιασμό της, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία το δράστη, ο οποίος ήρθε σε συνουσία μαζί της. Σύμφωνα με την περιγραφή της, επρόκειτο για νεαρό άνδρα, καστανόξανθο, ψηλό, τον οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία.


Πηγή