Ψηλή και καστανή ετών 15: Οι τρυφερές ευχές του Γιάννη Στάνκογλου για τα γενέθλια της κόρης του


Ψηλή και καστανή ετών 15: Οι τρυφερές ευχές του Γιάννη Στάνκογλου για τα γενέθλια της κόρης του


Διαφ.


Ο Γιάννης Στάνκογλου, τον οποίο απολαύσαμε προσφάτως στο «Ναυάγιο», ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που δεν επιδιώκουν τα φώτα της δημοσιότητας και και δεν δημοσιεύουν φωτογραφίες με την οικογένεια τους . Για αυτό το λόγο μάλιστα, δεν δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών του, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.

Είναι ένας πανευτυχής πατέρας και αισθάνεται υπερήφανος για την κόρη του Φοίβη και τον γιο του, Φίλιππο, που έχει αποκτήσει με την πρώην συζυγό του.

Ο γνωστός ηθοποιός βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά του και όσο μπορεί, προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί τους.

Με την ευκαιρία δείτε: «Έσπασε» τη σιωπή του ο Γιάννης Στάνκογλου για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δε μου είχε ξανατύχει, ήταν περίεργο» (video)

Οι ευχές του Γιάννη Στάνκογλου για την κόρη του, Φοίβη

Σήμερα 25/7 έχει γενέθλια η κόρη του, Φοίβη η οποία γίνεται 15 ετών κάνοντας τον Γιάννη Στάνκογλου και την Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν περήφανους γονείς για την εξέλιξή της.

«Χρόνια πολλά κοριτσάρα μου. 15 σήμερα. Να είσαι τυχερή, χαρούμενη, υγειής, χαμογελαστή σίγουρη και να μην φοβάσαι. Α και να ταξιδεύεις …και να ταξιδεύουμε» ήταν οι ευχές του Γιάννη Στάνκογλου.


Πηγή