Μπουρλότο από τον Τάσο Αρνιακό: «Πάμε πάλι από την αρχή! Μετά από 48 ώρες θα…»


Μπουρλότο από τον Τάσο Αρνιακό: «Πάμε πάλι από την αρχή! Μετά από 48 ώρες θα…»


Διαφ.


Καιρός: Επιστρέφει ο καύσωνας τις επόμενες μέρες όπως επιβεβαίωσε ο Τάσος Αρνιακός, μετά και την Χριστίνα Σούζη.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Αρνιακός, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τόνισε πως η θερμοκρασία ανεβαίνει ξανά και σε δύο μέρες θα φτάσει στα επίπεδα καύσωνα, που θα έρθει μετά από ένα μικρό διάλειμμα για να μας δυσκολέψει ξανά.

Ποιες περιοχές θα αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό και ποιες είναι οι μοναδικές που θα ταλαιπωρηθούν από τις... τελευταίες βροχές της μίνι κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες; Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον κορυφαίο μετεωρολόγο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr...

«Γύρισαν την μπιφτέκα» τα Μερομήνια: «Η πιο μαύρη μέρα του Αυγούστου...»

Τα Μερομήνια έχουν το δικό τους τρόπο να προβλέπουν τον καιρό, ως η πιο παραδοσιακή πρακτική για να μαθαίνουμε... τα χαμπέρια του, ωστόσο για φέτος τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ δύσκολα. Το καλοκαίρι θα είναι, όπως φαίνεται, αρκετά άσχημο, με τις ζέστες να κάνουν από νωρίς την εμφάνισή τους.

Μερομήνια 2024: Ο καιρός ανά μήνα για όλο το καλοκαίρι

Ιούλιος 2024

Πρώτο μισό του μήνα με παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών. Σε επίπεδα καύσωνα 19-25 του μήνα.

Αύγουστος 2024

Πρώτο δεκαήμερο με υψηλές θερμοκρασίες στα νότια, κανονικές βορειοανατολικά. 11-21 ισχυρός καύσωνας. 22-26 ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες από τα δυτικά προς τα βορειοανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Τέλος του μήνα με βελτιωμένο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.


Πηγή