Όνειρο ήταν και πάει από την Χριστίνα Σούζη: «Επιστρέφει ο καύσωνας, επιμένουν και οι βροχές»


Όνειρο ήταν και πάει από την Χριστίνα Σούζη: «Επιστρέφει ο καύσωνας, επιμένουν και οι βροχές»


Διαφ.


Καιρός: Η Χριστίνα Σούζη, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ανέλυσε τα δεδομένα για τον καιρό των επόμενων ημερών και αποκάλυψε αυτό που δεν θέλαμε να έρθει.

Μετά από μια παύση, περίπου 48 ωρών, ο καύσωνας επιστρέφει αφού από το Σάββατο τα 38ρια θα χτυπήσουν ξανά, ενώ θα υπάρξουν και μερικές περιοχές της χώρας που θα συνεχιστούν οι βροχές, όπως για παράδειγμα τα ορεινά της Πελοποννήσου, που την Παρασκευή θα δουν ένα βροχερό σκηνικό.

Έτσι οι βροχές μαζί με τον καύσωνα που έρχεται ξανά κάνει την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα αποπνικτική. Πάμε όμως να μας τα αναλύσει καλύτερα η Χριστίνα Σούζη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr…

«Γύρισαν την μπιφτέκα» τα Μερομήνια: «Η πιο μαύρη μέρα του Αυγούστου...»

Τα Μερομήνια έχουν το δικό τους τρόπο να προβλέπουν τον καιρό, ως η πιο παραδοσιακή πρακτική για να μαθαίνουμε... τα χαμπέρια του, ωστόσο για φέτος τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ δύσκολα. Το καλοκαίρι θα είναι, όπως φαίνεται, αρκετά άσχημο, με τις ζέστες να κάνουν από νωρίς την εμφάνισή τους.

Μερομήνια 2024: Ο καιρός ανά μήνα για όλο το καλοκαίρι

Ιούλιος 2024

Πρώτο μισό του μήνα με παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών. Σε επίπεδα καύσωνα 19-25 του μήνα.

Αύγουστος 2024

Πρώτο δεκαήμερο με υψηλές θερμοκρασίες στα νότια, κανονικές βορειοανατολικά. 11-21 ισχυρός καύσωνας. 22-26 ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες από τα δυτικά προς τα βορειοανατολικά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Τέλος του μήνα με βελτιωμένο καιρό και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.


Πηγή