Το «έσκασε» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ξεχάστε όσα ξέρατε για τον καιρό! Έρχεται…»


Το «έσκασε» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ξεχάστε όσα ξέρατε για τον καιρό! Έρχεται…»


Διαφ.


Καιρός: Ο Γιάννης Καλλιάνος, μέσα από την τηλεόραση του Mega, ανέλυσε τα δεδομένα για τον καιρό και αναφέρθηκε σε νέα αλλαγή που είναι προ των πυλών.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος, θα πρέπει να ξεχάσουμε το διήμερο με βροχές και καταιγίδες και πλέον επιστρέφουμε ξανά στις συνθήκες καύσωνα. Μπορεί η θερμοκρασία, μετά από αρκετές μέρες, σήμερα να έπεσε κάτω από τους 37, όμως όπως φαίνεται δεν θα είναι για πολύ αφού σταδιακά πάμε ξανά προς τους 40, κάτι το οποίο αποκάλυψε και η Χριστίνα Σούζη.

Πότε πρέπει να περιμένουμε αυτή την άνοδο της θερμοκρασίας και τι ανέμους περιμένουμε τις επόμενες μέρες; Ο Γιάννης Καλλιάνος αναλύει τα πάντα σχετικά με τον καιρό των ημερών στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

«Στην Αττική, η μέρα θα ξεκινήσει με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες που θα στραφούν σε νοτιάδες έως 4-5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Στην νότια Χαλκιδική ίσως σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες έως 5-6 μποφόρ στον Θερμαϊκό.»

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

«Το Σάββατο αναμένονται μεγάλα διαστήματά με ηλιοφάνεια. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι θαυμάσιος, με αίθριο ουρανό και θερμοκρασία από 32-36 βαθμούς Κελσίου.»


Πηγή