«5 ώρες με καταιγίδες»: Ανατρέπει τα πάντα με τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός


«5 ώρες με καταιγίδες»: Ανατρέπει τα πάντα με τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός


Διαφ.


Καιρός σήμερα 26/07: Μπορεί ο καύσωνας να επιστρέφει σιγά σιγά όμως, παρά τις αρχικές προβλέψεις, για λίγες ώρες ακόμα θα μας ταλαιπωρήσουν βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ανέλυσε τα δεδομένα για τον καιρό των ημερών και τόνισε πως σήμερα Παρασκευή (26/07) ο καιρός θα είναι άστατος στα βόρεια και δυτικά της χώρας, με βροχές και καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά να κρατούν για λίγες ώρες, αφού από το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί η «καιρική αναταραχή».

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό πάντα, στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίρθιος, ενώ σε αρκετές περιοχές της χώρας υπάρχει κίνδυνος για παρκαγιές λόγω των ισχυρών ανέμων. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Παρασκευή σε τρεις περιοχές - Δείτε τον χάρτη πρόβλεψης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται σήμερα Παρασκευή σε αρκετές περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας.

Ο σημερινός πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε:

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΠΕ Σάμου, ΠΕ Ικαρίας)
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΕ Καλύμνου, ΠΕ Κω, ΠΕ Ρόδου, ΠΕ Καρπάθου)
Περιφέρεια Κρήτης (ΠΕ Ηρακλείου, ΠΕ Λασιθίου)
Δείτε στο χάρτη τις περιοχές που αντιμετωπίζουν πολύ υψηλό κίνδυνο σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου


Πηγή