«Καταπέλτης» ο Γρηγόρης Πετράκος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Βρέξε μπας και ξεπλύνεις την ντροπή…»


«Καταπέλτης» ο Γρηγόρης Πετράκος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Βρέξε μπας και ξεπλύνεις την ντροπή…»


Διαφ.


Η Γαλλία άνοιξε τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με την μεγάλη τελετή έναρξης. Για πρώτη φορά η διοργανώτρια χώρα αποφάσισε να πραγματοποιήσει εξωτερικά την τελετή, στους δρόμους του Παρισιού και στον ποταμό Σηκουάνα.

Η βροχή όμως δεν σταμάτησε κατά τη διάρκεια της μεγάλης τελετής έναρξης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η τηλεοπτική εικόνα να απογοητεύει στην πλειοψηφία τους Έλληνες τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media.

Ο Γρηγόρης Πετράκος με αιχμηρή ανάρτηση στα social media παρακολουθώντας την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων σχολίασε: «Η βροχή είναι η μόνη άξια αμοιβή για την ελεεινή προπαγάνδα που θέλει να λέγεται έναρξη Ολυμπιακών αγώνων. Βρέξε. Βρέξε μπας και ξεπλύνεις τη ντροπή».

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συγκίνησε όλη την Ελλάδα ο Γιάννης μετά την παρέλαση – «Δεν το πίστευα ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την παρέλαση της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, για την εμπειρία του ως σημαιοφόρος.

«Αυτό το συναίσθημα που νιώθω, που είμαι σημαιοφόρος και εκπροσωπώ την Ελλάδα είναι τεράστιο. Από εκεί που ξεκίνησα και μέχρι εδώ που είμαι τώρα, δεν το πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά.

Με έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί άνθρωποι και εκτιμώ πάρα πολύ που ήθελε και ο κόσμος, ήθελε και η Ολυμπιακή Επιτροπή να είμαι ένας από αυτούς που θα κουβαλάει τη σημαία».

Σχετικά με την εθνική ομάδα μπάσκετ ανέφερε: «Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα εκπροσωπήσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και τη χώρα μας όσο πιο καλά μπορούμε. Η οικογένειά μου, μου λέει να το ζήσω 100%. Δηλαδή να μην το θεωρώ δεδομένο και να απολαύσω τη στιγμή που είμαι ανάμεσα στους καλούς αθλητές στον κόσμο».

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η εντυπωσιακή είσοδος των αθλητών μας στον Σηκουάνα – Έλαμψε η ελληνική αποστολή με σημαιοφόρους τον Γ. Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συγκέντρωσαν τα βλέμματα όλου του αθλητικού κόσμου ως σημαιοφόροι της Ελλάδας, με την αποστολή μας να λάμπει κατά την τελετή έναρξης στο Παρίσι!

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας και η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ολυμπιονίκης στο βάδην ξεσήκωσαν το πλήθος στον Σηκουάνα, κατά την εκκίνησης της μεγάλης παρέλασης όλων των χωρών του κόσμου.

Δείτε τη στιγμή που παρελαύνουν με την ελληνική σημαία:


Πηγή