«Παρέλυσε» ο Σάκης Ρουβάς: «Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου να κάνει…»


«Παρέλυσε» ο Σάκης Ρουβάς: «Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου να κάνει…»


Διαφ.


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάκης Ρουβάς για τον αδελφό του Απόστολο, ο οποίος αγωνίστηκε στο Survivor 5. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν έχανε λεπτό από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σάκης Ρουβάς: Όσα είχε δηλώσει για τον αδερφό του και το Survivor

"Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου.

Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση" τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

Άσχημα νέα για τον Σάκη Ρουβά: Το ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή - Τι του συνέβη (video)

Ο Σάκης Ρουβάς λίγο πριν βγει στη σκηνή, στο θέατρο Άλσος σκόνταψε και έπεσε.

Τα αντανακλαστικά του τραγουδιστή ήταν άμεσα αφού σηκώθηκε όρθιος και κοίταξε απορημένος το σημείο, όπου παραπάτησε.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μάχη ζωής για Δήμητρα Ματσούκα, Σάκη Ρουβά και 3 ακόμα Διάσημους Έλληνες - Πάσχουν από το σύνδρομο του Ντόριαν Γκρέι

Ωστόσο, δεν έχασε χρόνο και πολύ γρήγορα συνέχισε την εμφάνισή του.

Βίντεο από τη στιγμή εκείνη, έχει δημοσιευτεί στο ΤikTok.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Όταν είσαι ο Σάκης, το κουκλάκι και σε ματιάζουν! Συγγνώμη για το βίντεο! Αγαπάμε Σάκη Ρουβά».

@eparel Όταν είσαι ο Σάκης το κουκλάκι και σε ματιάζουν! Sorry for the video! ???? We love @Sakis Rouvas ! ???? #rouvitsaforever❤️ #rouvitsa #sakisrouvas #sakis #rouvas #rouvascyprus #greeksingers ♬ original sound - eparel

Πηγή