Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (27/07)


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (27/07)


Διαφ.


Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Σάββατο 27/07. Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον ελληνικό Τύπο μέσω της εκπομπής του OPEN, «Τώρα Μαζί».

Δείτε τα πρωτοσέλιδα για σήμερα 27/07:

«Παράσταση για έναν ρόλο» από τον Τάσο Αρνιακό: «Δεν περίμενα να έρθει στη χώρα…»

Τάσος Αρνιακός: Επιτέλους ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Για φέτος το καλοκαίρι είναι κάτι σπάνιο, αφού σχεδόν πάντα είχαμε θερμοκρασίες καύσωνα ή και μια πρόσκαιρη επιδείνωση πριν λίγες μέρες. Όμως πια όλα είναι πιο ομαλά, με τον υδράργυρο σε φυσιολογικά επίπεδα και ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα.

Τάσος Αρνιακός: Ο καιρός το Σάββατο

Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες δυτικοί, εντάσεως 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Ο υδράργυρος θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και τοπικά στα δυτικά και τη Θεσσαλία τους 38, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης: Βγήκαν τα Μερομήνια για τον χειμώνα: Φουλ χιόνι στην Αθήνα πριν βγει το 2024!

Τάσος Αρνιακός: Ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα δυτικά, 3 με 5 μποφόρ και βόρειοι στα ανατολικά, 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Ο υδράργυεος θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 και κατά τόπους στα δυτικά τους 39, στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 35 με 36 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή