«Θάβει» τα σενάρια ο Γιάννης Καλλιάνος: «Πέφτει η αυλαία – Δε θα ξαναδούμε…»


«Θάβει» τα σενάρια ο Γιάννης Καλλιάνος: «Πέφτει η αυλαία – Δε θα ξαναδούμε…»


Διαφ.


Γιάννης Καλλιάνος: «Καθαρίζει» οριστικά ο καιρός, αφού βροχές και μπόρες που βλέπαμε τις προηγούμενες μέρες αποτελούν οριστικά παρελθόν για αρκετές μέρες.

Ο μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος, ξεκαθάρισε πως πάμε για τουλάχιστον ένα τριήμερο με απόλυτα καθαρό ουρανό, που θα φέρει μαζί του και νέα άνοδο της θερμοκρασίας. Στο ίδιο μήκος κύματος άλλωστε κινήθηκε και η Χριστίνα Σούζη νωρίτερα.

Γιάννης Καλλιάνος: Ο καιρός σήμερα (27/7)

Ηλιοφάνεια αναμένεται να επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Σάββατο. Λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένοντα στα ορεινά τμήματα της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 34-37 στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 34-36 στα βόρεια, στους 34-36 στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές ενώ στα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 32-35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 3-4 μποφόρ, όπως και στο Αιγαίο όπου θα φτάσουν τα 7 μποφόρ τοπικά.

Στην Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως 5-6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Στην νότια Χαλκιδική ίσως σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες έως 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Γιάννης Καλλιάνος: Ο καιρός τις επόμενες 48 ώρες

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι θαυμάσιος, με αίθριο ουρανό και θερμοκρασία από 32-36 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμα παραπάνω και οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες σε Ιόνιο και Αιγαίο.


Πηγή