Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος που χειρουργήθηκε στο κεφάλι – Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη ο οδηγός της νταλίκας


Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος που χειρουργήθηκε στο κεφάλι – Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη ο οδηγός της νταλίκας


Διαφ.


Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσηνία: «Σκληρό» ήταν το χτύπημα της μοίρας για έναν νεαρό, όταν εκείνος και η οικογένειά του ενεπλάκησαν σε ένα δυστύχημα, με «βαρύ» απολογισμό. Σοκ έχει προκαλέσει το πολύνεκρο τροχαίο στην Κυπαρισσία με 4 θύματα και τον 19χρονο που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν οι συγγενείς τις σορούς – Λύγισαν οι διασώστες στη θέα των τεσσάρων νεκρών (video)

Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος

Ο 19χρονος έχασε τον πατέρα του και την μικρή αδερφή του ως συνέπεια του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο νεαρός, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, χειρουργήθηκε στο κεφάλι και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Την ίδια στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενος ο οδηγός της νταλίκας με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο οδηγός είχε εμπλακεί και σε άλλο τροχαίο παλιότερα κοντά στη Ζαχάρω, χωρίς να κατηγορηθεί πάντως. Σύμφωνα με τον Alpha έλεγχοι γίνονται στα ελαστικά της νταλίκας, που φέρονται φθαρμένα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο οδηγός της νταλίκας είχε εμπλακεί ξανά στο παρελθόν σε θανατηφόρο τροχαίο, χωρίς να κατηγορηθεί.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν:

  • Για ποιο λόγο εξετράπη της πορείας της η νταλίκα
  • Με τι ταχύτητα έτρεχε ο οδηγός της νταλίκας
  • Σε τι κατάσταση ήταν τα λάστιχα

Πηγή