Ευδοκία Ρουμελιώτη: Χορεύει Ικαριώτικο και ξεσηκώνει το πλατό στα γυρίσματα της σειράς «Ο γιατρός»


Ευδοκία Ρουμελιώτη: Χορεύει Ικαριώτικο και ξεσηκώνει το πλατό στα γυρίσματα της σειράς «Ο γιατρός»


Διαφ.


Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Ο γιατρός, έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ξεκινήσει την ερχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Παράλληλα δείτε Η Γη της Ελιάς: Όλα τα spoiler για τον 4ο κύκλο – Ένα σπίτι «μπουρλότο», ένας νέος έρωτας και μία απαγωγή

Νέα πρόσωπα θα απολαύσουμε στα νέα επεισόδια και ήδη όσα έχουν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα προμηνύουν καταιγιστικές εξελίξεις.

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες είναι και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία και θα αναλάβει διοικητική θέση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε βίντεο από τα γυρίσματα όπου χορεύει και φρόντισε να βάλει ως backround να ακούγεται ο Ικαριώτικος.

Ευδοκία Ρουμελιώτη
Ευδοκία Ρουμελιώτη
Ευδοκία Ρουμελιώτη

Ο γιατρός – Ο ρόλος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη γιατρό με διοικητική θέση αλλά και έντονες φιλοδοξίες που θα έρθει σε κόντρα με τον Ανδρέα Βρεττό.

Πέρσι είχαμε τον εξαιρετικό Αντώνη Μυριαγκό να δολοπλοκεί ως Μάρκος Μαλτεζάς για να μην ξαναβρεί τη μνήμη του ο Ανδρέας, φέτος περιμένουμε να δούμε πόσο φιλόδοξη θα είναι η Ευδοκία Ρουμελιώτη!

Ο γιατρός: Η υπόθεση του δεύτερου κύκλου

Η πρώτη σεζόν καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενη την ιστορία του γιατρού Ανδρέα Βρεττού (Κ.Μαρκουλάκης) ο οποίος μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό διαχειρίστηκε «Ο Γιατρός».

Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.

Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Ανδρέα Βρεττό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του covid έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Doc, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρου του τμήματος, αφού απειλείται η ίδια του η ύπαρξη.


Πηγή