Ξεφούρνισαν επιτέλους όλη την αλήθεια για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δυστυχώς αντιδρά μόνο σε…»


Ξεφούρνισαν επιτέλους όλη την αλήθεια για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δυστυχώς αντιδρά μόνο σε…»


Διαφ.


Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη δική του μεγάλη μάχη για την υγεία του, με αρκετές λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές για το πώς οδηγήθηκε στο έμφραγμα και την ανακοπή, έχοντας αρκετά ακόμη να διαχειριστεί

Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη, ο τραγουδιστής αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα και η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος μετά το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου κατά τη διάρκεια των προβών για το σόου στο οποίο συμμετείχε.

Μιλώντας στο MEGA η ίδια σημείωσε ότι: «Είναι μια δύσκολη περίπτωση, το έχω πει από την αρχή. Παλεύει όσο αντέχει, τώρα έχει βγει από τη ΜΕΘ, είναι στη ΜΑΦ, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα. Η κατάσταση παραμένει σταθερή». Με την ευκαιρία διαβάστε για τους φόβους επιδείνωσης της υγείας του που είχει ο Δημήτρης Κόκοτας.

Δημήτρης Κόκοτας: Η κατάσταση της υγείας του

«Αυτές οι περιπτώσεις θέλουν μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήδη είναι 3 μήνες, από Σεπτέμβρη θα δούμε τι θα γίνει. Ευτυχώς στη ΜΑΦ μπορεί να έρχεται σε επικοινωνία με τους δικούς του. Είναι η ίδια κλινική κατάσταση με τις επιπλοκές που είχε από την αρχή. Αυτές παλεύει μαζί με την ιατρική ομάδα. Ευχόμαστε όλοι να πάνε όλα καλά», συμπληρώνει.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Κόκοτα λίγο καιρό πριν από το έμφραγμα και την ανακοπή

Πριν καιρό, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Τhe 2Night Show» και μέσα σε όλα μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

«Με τον πατέρα μου ήμασταν συνέχεια σε κόντρα. Νομίζω δεν υπήρχε μέρα που να μη φώναζε ο ένας στον άλλον, σε βάση καθημερινή. Όπως όλοι οι γιοί με τους πατεράδες. Ήμουν σπίτι του μέρα παρά μέρα και τα τελευταία 11 χρόνια μαζί με την μικρή κάθε Κυριακή στο σπίτι του παππού της. Πάντα με συμβούλευε και είχε να πει κάτι γιατί γνώριζε» είπε ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Περνάει κάθε μέρα από το μυαλό μου, και ο πατέρας μου και η μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια…» είπε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Κόκοτας.


Πηγή