Ελληνίδες Θεές στη Νέα Υόρκη: Υπέρλαμπρες Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα, νόμιζαν όλοι ότι είναι σταρ του Χόλιγουντ (photos)


Ελληνίδες Θεές στη Νέα Υόρκη: Υπέρλαμπρες Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα, νόμιζαν όλοι ότι είναι σταρ του Χόλιγουντ (photos)


Διαφ.


Η Άννα Βίσση αφιερώνει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που ξέκλεψε από το πρόγραμμά της στην κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της.

Η απόλυτη Ελληνίδα σούπερ σταρ ταξίδεψε προς τη Νέα Υόρκη για να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Σοφία Καρβέλα υποδέχθηκε τη μητέρα της με ενθουσιασμό και ανέλαβε να την οδηγήσει σε ένα από τα πιο εξαιρετικά εστιατόρια της πόλης, που έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος προορισμός για γαστρονομικές προκλήσεις και καινοτόμες τάσεις στον κόσμο των σεφ.

Δείτε επίσης: «Δίκασε» η Σοφία Καρβέλα: «Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας – Έχω καψούρα…»

Η Άννα Βίσση φάνηκε να απολαμβάνει την αγάπη και τη συντροφιά των δικών της ανθρώπων, ιδιαίτερα της κόρης της και των δύο εγγονών της, του Νικόλα και του Νέστορα, οι οποίοι αποτελούν τις μεγαλύτερες αδυναμίες της. Η Σοφία, γεμάτη χαρά για την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τη μητέρα της, μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία από την έξοδό τους στο εστιατόριο, χαρακτηρίζοντας την Άννα Βίσση ως το δικό της «αστέρι».

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα στη Νέα Υόρκη

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα στη Νέα Υόρκη

Είναι ευρέως γνωστό ότι η σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης είναι ιδιαίτερα στενή και γεμάτη αλληλοεκτίμηση. Μόλις πριν από λίγο καιρό, η Σοφία Καρβέλα είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά η ισχυρή αγάπη που συνδέει τις δύο γυναίκες οδήγησε την Άννα Βίσση να εκμεταλλευτεί την πρώτη ευκαιρία για να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να απολαύσει τις πολύτιμες στιγμές με την οικογένειά της.


Πηγή