Μας έβαλε τα γυαλιά: Τόσο κοστίζει το υπέρκομψο φόρεμα της Σίας Κοσιώνη από το Καλλιμάρμαρο, το πήρε σε έκπτωση


Μας έβαλε τα γυαλιά: Τόσο κοστίζει το υπέρκομψο φόρεμα της Σίας Κοσιώνη από το Καλλιμάρμαρο, το πήρε σε έκπτωση


Διαφ.


Απαστράπτουσα στην σπουδαία μουσική βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο, ήταν η Σία Κοσιώνη μετά του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη.

Η εκδήλωση, η οποία χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, προσέλκυσε 35.000 άτομα, που χειροκρότησαν θερμά τους ερμηνευτές που ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο και συμμετείχε ένας μεγάλος αριθμός τραγουδιστών, ανάμεσα στους οποίους διακρίθηκαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους.

Τη βραδιά παρουσίασε η Σία Κοσιώνη, η οποία εντυπωσίασε το κοινό με την εμφάνισή της. Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε με ένα εξαιρετικό πράσινο φόρεμα με ένα μανίκι, το οποίο είχε επιμεληθεί η στιλίστρια Έλενα Παπασταύρου. Το φόρεμα ανήκε στη συλλογή του Avani the Label, με το συγκεκριμένο σχέδιο, που φέρει την ονομασία “Aura”, να κοστίζει 112 ευρώ (από αρχική τιμή 140 ευρώ). Η Σία Κοσιώνη ολοκλήρωσε την κομψή της εμφάνιση με διακριτικά κοσμήματα και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλιζέ απόχρωση.

Η εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στο Καλλιμάρμαρο

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από την κόρη τους, Δανάη, απολαμβάνοντας μαζί τη φιλανθρωπική συναυλία και στηρίζοντας την προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που έχει στόχο την ενίσχυση σημαντικών κοινωνικών δράσεων.

Η εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στο Καλλιμάρμαρο


Πηγή