Survivor trailer 16/09: «Έχουμε τις Τίγρεις και τους Αετούς» – Μεγάλη πρεμιέρα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ (video)


Survivor trailer 16/09: «Έχουμε τις Τίγρεις και τους Αετούς» – Μεγάλη πρεμιέρα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ (video)


Διαφ.


Survivor trailer 16/09: Η μεγάλη στιγμή που περίμεναν όλοι οι fans του Survivor έφτασε αφού για πρώτη φορά αναμένεται να έχουμε νέο κύκλο από Σεπτέμβριο.

Το Survivor επιστρέφει και μάλιστα αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μέχρι και το συμβούλιο του νησιού αλλάζει που πλέον θα γίνεται μέσα σε… σπηλιά. Ωραίες καταστάσεις που θα θυμίζουν Survivor του Mega, πριν από μια 20ετια, παρά σε Survivor των προηγούμενων κύκλων στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης: Η Δευτέρα με τις μεγάλες πρεμιέρες στον ΣΚΑΙ: Survivor, My Style Rocks και Σεφερλής με Φερεντίνο!

Survivor: Αλλάζουν ονόματα και χρώματα οι δύο ομάδες

Πλέον δεν θα έχουμε Κόκκινη και Μπλε ομάδα, δεν θα έχουμε Διάσημους και Μαχητές. Πάμε στις Τίγρεις και τους Αετούς με τα χρώματά τους να είναι το πράσινο και το κίτρινο. Αλλάζει ριζικά το Survivor και μένει να δούμε αν θα αγκαλιαστεί ή όχι από τους τηλεθεατές.

Όπως είναι λογικό μέχρι να δούμε τα πρώτα πλάνα και το πως θα πάει η όλη κατάσταση δεν έχουμε κάποιο spoiler για το πρώτο αγώνισμα. Ωστόσο η ανατροπή θα έρθει με το καλημέρα αφού αναμένεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να έχουμε και την πρώτη αποχώρηση από το φετινό Survivor.

Πάμε να δούμε στο Athensmagazine.gr το trailer του σημερινού επεισοδίου για να πάρουμε μια πρώτη γεύση…


Πηγή