Προφητικό το εξώφυλλο του περιοδικού TIME με τον Ντόναλντ Τραμπ – Τι λένε οι συνωμοσιολόγοι για την απόπειρα δολοφονίας του


Προφητικό το εξώφυλλο του περιοδικού TIME με τον Ντόναλντ Τραμπ – Τι λένε οι συνωμοσιολόγοι για την απόπειρα δολοφονίας του


Διαφ.


Το περιοδικό TIME απεικόνισε με ανατριχιαστικό τρόπο τον Ντόναλντ Τραμπ να παίρνει την κατηφόρα σε ένα γήπεδο γκολφ, λίγες ημέρες πριν από μια προφανή απόπειρα δολοφονίας στο γήπεδό του στη Φλόριντα.

Το εξώφυλλο, που κυκλοφόρησε στις 11 Σεπτεμβρίου, έδειχνε τον πρώην πρόεδρο σε ένα γήπεδο γκολφ δίπλα στις λέξεις «In Trouble» (= σε μπελάδες).

Το συνοδευτικό άρθρο είχε τίτλο «Πώς η Καμάλα Χάρις έβγαλε τον Ντόναλντ Τραμπ εκτός πορείας» και συζητούσε πώς η υποψήφια των Δημοκρατικών «ταρακούνησε» τον Τραμπ κατά τη διάρκεια του προεδρικού τους ντιμπέιτ στη Φιλαδέλφεια την περασμένη εβδομάδα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ποιος είναι ο δεύτερος επίδοξος εκτελεστής του Τραμπ – Τον απέτρεψε τελευταία στιγμή η Μυστική Υπηρεσία

Το εξώφυλλο, το οποίο έχει αφαιρεθεί από το αρχείο εξωφύλλων του περιοδικού του, δημοσιεύθηκε λίγες ημέρες πριν ο Τραμπ γίνει στόχος μιας νέας απόπειρας δολοφονίας.

Το ρεπορτάζ δεν αναφερόταν σε καμία παρελθούσα ή μελλοντική απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ, αλλά μετά την προφανή απόπειρα δολοφονίας της Κυριακής, πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεσήμαναν το εξώφυλλο του Time, τονίζοντας την περίεργη χρονική στιγμή για την εν λόγω επιλογή.

Το εξώφυλλο του περιοδικού TIME με τον Ντόναλντ Τραμπ

«Σύμπτωση; Ή συντονισμός» έγραψε η Boomer.

Στις 9/11, το περιοδικό Time δημοσίευσε αυτό το εξώφυλλο για αυτόν τον μήνα. Είναι μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ στο γήπεδο του γκολφ με τις λέξεις «In Trouble».

«Μήπως είχαν εκ των προτέρων γνώση της απόπειρας δολοφονίας του προέδρου Τραμπ σήμερα στο γκολφ κλαμπ του στο West Palm Beach FL!!!».

Ένας άλλος χρήστης του X έγραψε: «Το TIME είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τη διάσημη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ για το εξώφυλλο του περιοδικού του πριν από μερικούς μήνες – αλλά δεν το έκανε, αντ’ αυτού δείλιασε».

«Είναι ντροπιαστικό το γεγονός ότι μια κάποτε εμβληματική έκδοση είναι τόσο μονόπλευρη. Τι κακό TIME-ing για αυτό το εξώφυλλο. Θα πρέπει να αλλάξουν και αυτό».


Πηγή