Survivor spoiler: Γι' αυτό ο Ατζούν δεν βάζει Διάσημους! Ο άσσος στο μανίκι του Τούρκου


Survivor spoiler: Γι' αυτό ο Ατζούν δεν βάζει Διάσημους! Ο άσσος στο μανίκι του Τούρκου


Διαφ.


Survivor spoiler 16/09: Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του νέου Survivor, το οποίο αν και έχει γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων στις εκπομπές του ΣΚΑΪ, δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα projects της σεζόν. Ο λόγος; Οι όχι και τόσο επιτυχημένοι κύκλοι των τελευταίων ετών.

Δεν είναι ψέμα ότι οι πρόσφατοι κύκλοι του ριάλιτι επιβίωσης δεν ενθουσίασαν ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό, όπως φαίνεται από τους πίνακες τηλεθέασης, παρά τα τεράστια ποσά που η Acun Medya δαπάνησε για να «φορτώσει» τους τραπεζικούς λογαριασμούς των celebrities που συμφώνησαν να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Παρ’ όλα αυτά, τα χρήματα δεν είναι ο λόγος που φέτος το Survivor ξεκινά χωρίς κάποιο «διάσημο» όπλο στη φαρέτρα του. Η μοναδική εξαίρεση είναι η Παρασκευή Κερασιώτη, την οποία είδαμε σε έναν από τους λιγότερο επιτυχημένους κύκλους του GNTM στο Star.

Με την ευκαιρία δείτε ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία του νέου κύκλου του Survivor.

Survivor spoiler: Γι' αυτό ο Ατζούν δεν βάζει Διάσημους! Ο άσσος στο μανίκι του Τούρκου

Survivor: Αποδέχτηκε την αποτυχία ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε την αποτυχία των τελευταίων ετών και αποφάσισε να επαναφέρει το Survivor στην αυθεντική του μορφή, με σκληρές δοκιμασίες, πείνα και κακουχίες. Παράλληλα, η συνεχής χρήση celebrity παικτών σε ριάλιτι δεν τον παρακίνησε να επενδύσει στις διασημότητες, καθώς είναι πλέον προφανές ότι το κοινό αναζητά νέα πρόσωπα, παίκτες που δεν έχουν εμφανιστεί σε άλλα ριάλιτι και προσωπικότητες με ουσιαστικό λόγο. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που το format «Διάσημοι και Μαχητές» ανήκει στο παρελθόν, δίνοντας τη θέση του στους «Τίγρεις» και τους «Αετούς».

Αρχικά, οι celebrities έμειναν εκτός, χωρίς αυτό να αποκλείει νέες εισόδους παικτών στο ριάλιτι, με κάποιους από αυτούς να είναι πολύ γνωστοί.

Στα επόμενα επεισόδια, μαθαίνουμε ότι ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν προετοιμάζουν μεγάλες εκπλήξεις. Υπάρχουν συζητήσεις με εξέχοντα ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού για την ένταξή τους στο παιχνίδι ως «τονωτικές ενέσεις», σε περίπτωση που οι φετινοί παίκτες δεν καταφέρουν να ενθουσιάσουν το κοινό.

Το βέβαιο είναι ότι ο Τούρκος παραγωγός κατάφερε να εξοικονομήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λόγω της απουσίας «διασήμων»…


Πηγή