Φρίκη: Εργαζόμενος βρέθηκε νεκρός μέσα σε κατάψυξη γνωστού σούπερ μάρκετ!


Φρίκη: Εργαζόμενος βρέθηκε νεκρός μέσα σε κατάψυξη γνωστού σούπερ μάρκετ!


Διαφ.


Ένας εργαζόμενος βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, προκαλώντας σοκ στους συναδέλφους του και την τοπική κοινωνία. Το περιστατικό συνέβη στις 10 Σεπτεμβρίου και η έρευνα για τα αίτια του θανάτου είναι σε εξέλιξη.

Τραγική ανακάλυψη στον καταψύκτη του σούπερ μάρκετ

Οι συνάδελφοι του άτυχου εργαζόμενου ήταν εκείνοι που τον βρήκαν νεκρό μέσα στον καταψύκτη του καταστήματος της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Food Lion, που βρίσκεται στο Raleigh της Βόρειας Καρολίνας. Το περιστατικό αυτό, το οποίο έλαβε χώρα στις 10 Σεπτεμβρίου, έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους της αλυσίδας.

Φρίκη: Εργαζόμενος βρέθηκε νεκρός μέσα σε κατάψυξη γνωστού σούπερ μάρκετ!

Η Food Lion

Η Food Lion είναι μια περιφερειακή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες με έδρα το Salisbury της Βόρειας Καρολίνας. Με περισσότερα από 1.100 καταστήματα σε 10 πολιτείες, η αλυσίδα αποτελεί σημαντικό εργοδότη, απασχολώντας πάνω από 85.000 άτομα. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1957 ως Food Town, αλλά το 1974 εξαγοράστηκε από τον βελγικό όμιλο Delhaize Group. Παρά την εξαγορά, η αλυσίδα συνέχισε να αναπτύσσεται και να λειτουργεί υπό την ίδια επωνυμία.

Υπόθεση Ιατρικής Φύσης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Οι Αρχές πιστεύουν πως ο άτυχος υπάλληλος ίσως αντιμετώπισε κάποιο ιατρικό πρόβλημα ενώ εργαζόταν στον καταψύκτη και κατέρρευσε. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση, αλλά το όνομα του άνδρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Δήλωση της Food Lion

Σε επίσημη δήλωση που έγινε στο περιοδικό PEOPLE, εκπρόσωπος της Food Lion εξέφρασε την βαθιά θλίψη της εταιρείας για το τραγικό συμβάν, λέγοντας: «Η εταιρεία είναι βαθιά λυπημένη για την απώλεια του συνεργάτη μας. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του». Παράλληλα, τόνισε ότι η Food Lion συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Η Food Lion χαρακτήρισε το συμβάν ως «ατυχές περιστατικό» και διαβεβαίωσε ότι θα προσφέρει όλη τη βοήθεια που χρειάζεται για να διευκρινιστούν τα αίτια της τραγωδίας. Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, η τοπική κοινότητα παραμένει συγκλονισμένη από το γεγονός και αναμένει περισσότερες πληροφορίες.


Πηγή