Τούρκος βι@σε 24χρονη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας


Τούρκος βι@σε 24χρονη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας


Διαφ.


Θύμα βιασμού έπεσε μια 24χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές στο κέντρο της Αθήνας όταν τουρίστας Τούρκικης καταγωγής της επιτέθηκε μέσα σε ξενοδοχείο. Παράλληλα δείτε Γαλλία: Ένοχος δήλωσε ο Πελικό για τη φριχτή κακοποίηση της Ζιζέλ – «Είμαι ένας βιaστής, όπως όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα»

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο άνδρας την πλησίασε ενώ καθόταν στην ταράτσα του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια άρχισε να της μιλά ζητώντας της να συνευρεθούν με εκείνη να το αρνείται. Τότε ο άνδρας φέρεται να την έπιασε από το χέρι και να την οδήγησε με τη βία στα κοινόχρηστα ντους του 2ου ορόφου του κτιρίου.

Η 24χρονη προσπάθησε να αποφύγει την κατάσταση αλλά η προσπάθεια της, μάταιη. Ο δράστης την ακινητοποίησε με τη βία στο πάτωμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Στο σημείο κατέφτασαν Αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως, οι οποίοι καθ’ υπόδειξη της 24χρονης συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος βρισκόταν εντός του χώρου. Παράλληλα από το Τ.Α. Ομόνοιας κατασχέθηκαν προς εργαστηριακές εξετάσεις τα ρούχα που φορούσε το θύμα.


Πηγή