Survivor spoiler 18/09: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τα 2 έπαθλα;


Survivor spoiler 18/09: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τα 2 έπαθλα;


Διαφ.


Survivor spoiler 18/09: Μετά την επιτυχία μας και στο χθεσινό spoiler είμαστε εδώ να σας αποκαλύψουμε τι θα συμβεί και σήμερα!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Βλέπουμε ένα εντελώς διαφορετικό Survivor και ακόμα δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο αγωνίζονται κάθε μέρα! Για παράδειγμα σε δύο μέρες δεν έχουμε δει αγώνα ασυλίας, που στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε με το καλημέρα! Αντίθετα αποχώρηση έχουμε δει αλλά με διαφορετικό τρόπο. Οπότε σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε. Με βάση τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και σήμερα πάμε για δύο αγώνες επάθλου.

Τι έπαθλα θα είναι αυτά; Θα μάθουμε μέσα στην ημέρα, αλλά σίγουρα θα πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό για την επιβίωση των παικτών. Κίτρινων και Πράσινων.

Την Τρίτη, οι Πράσινοι ανέκαμψαν δυναμικά, επιβάλλοντας στους Κίτρινους δύο ήττες. Αυτό τους ανάγκασε να χάσουν τον έλεγχο και να προσγειωθούν απότομα στη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν πλέον.

Ο Γιώργος Λιανός είχε δηλώσει από την αρχή ότι η ομαδικότητα και η στρατηγική θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά φέτος. Η ομάδα που θα επιβιώσει και θα αντέξει θα είναι αυτή που θα διατηρήσει την εσωτερική της ηρεμία και θα αντιμετωπίσει τις λιγότερες εντάσεις.

Με το καλημέρα, παρατηρούμε τους Κίτρινους να αντιμετωπίζουν εσωτερικά προβλήματα συνοχής, με έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στη Γεσθημανή, που δεν δέχεται καμία υποχώρηση, και τη Γεωργία Γεωργοπούλου. Από την άλλη, ο Γιάννης Ρηγάκης και ο Ορφέας Γενκιανίδης είναι οι δύο ισχυρές προσωπικότητες που συγκρούονται συχνά.

Και στο αποψινό επεισόδιο, όπως δείχνει το τρέιλερ, έρχονται αντιμέτωποι με τη σοβαρότερη σύγκρουσή τους μέχρι στιγμής, λόγω μιας κίνησης του Ρηγάκη που ενόχλησε τον Ορφέα.

Δείτε το trailer του σημερινού (18/09) επεισοδίου:

Survivor spoiler 18/09: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τα 2 έπαθλα;

Παρότι οι Κίτρινοι από την αρχή έδειχναν πιο δυνατοί, οι πράσινοι χτες έκαναν την αντεπίθεσή τους με 2 στα 2 αλλά όλα τα ματς μέχρι στιγμής είναι οριακά. Ο νικητής κρίνεται στις λεπτομέρειες και κάτι ανάλογο θα δούμε και σήμερα!

Οι πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι Πράσινοι πάλι έχουν το προβάδισμα αλλά… προβάδισμα έχει η ισοπαλία και από μια νίκη για κάθε ομάδα. Εφόσον έχουμε επιβεβαιωμένο spoiler μέσα στην ημέρα θα σας το μεταφέρουμε, που αλλού, στο Athensmagazine.gr…


Πηγή