Σοκ: Νεκρός 57χρονος άντρας που μαχαιρώθηκε κατά λάθος στην προσπάθειά του να ξεχωρίσει δύο κατεψυγμένα μπιφτέκια!


Σοκ: Νεκρός 57χρονος άντρας που μαχαιρώθηκε κατά λάθος στην προσπάθειά του να ξεχωρίσει δύο κατεψυγμένα μπιφτέκια!


Διαφ.


Η απροσεξία στοίχισε τη ζωή σε έναν 57χρονο άντρα στην Ουαλία, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα στην προσπάθεια του να χωρίσει δύο κατεψυγμένα μπιφτέκια με ένα μαχαίρι, όπως διαπιστώθηκε σε ανάκριση.

Ο Barry Griffiths, 57 ετών, πέθανε στο διαμέρισμά του στο Llandrindod Wells, Powys της Ουαλίας, αφού μαχαιρώθηκε στο στομάχι τον περασμένο Ιούλιο, όταν ετοίμαζε το γεύμα του.

Το πτώμα του δεν ανακαλύφθηκε παρά μόνο αρκετές ημέρες αργότερα, με τον κ. Griffiths να βρίσκεται πλήρως ντυμένος στο κρεβάτι του.

Τα ίχνη αίματος στο διάδρομο, το μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα είχαν αρχικά αφήσει τους ντετέκτιβ πολ’υ μπερδεμένους.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Χειρουργός αφαιρεί κλειδιά, νυχοκόπτη και μαχαίρι από στομάχι άνδρα – Αυτός είναι ο λόγος που τα κατάπιε (photo)

Μόνο όταν η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι ο κ. Griffiths, ο οποίος είχε περιορισμένη χρήση του ενός χεριού μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, πέθανε από μαχαιριά, κατάφεραν να βρουν την αιτία της τραγωδίας.

Νεκρός 57χρονος άντρας που μαχαιρώθηκε κατα λάθος

Τι πραγματικά συνέβη

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο επικεφαλής επιθεωρητής Jonathan Rees δήλωσε στο δικαστήριο του Pontypridd τη Δευτέρα: «Η σκέψη μου συνηγορούσε στο ότι το τραύμα προκλήθηκε από ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται αποκλειστικά ο κ. Griffiths».

Πρόσθεσε ότι: «Το κάτω συρτάρι του καταψύκτη είχε μείνει ανοιχτό και είχε τραβηχτεί προς τα εμπρός σε θέση πρόσβασης σε τρόφιμα. Στην επιφάνεια εργασίας στην κουζίνα δίπλα στον ψυγειοκαταψύκτη υπήρχαν δύο άψητα μπιφτέκια, ένα μαχαίρι και μια πετσέτα».

Συνεχίζοντας δήλωσε ότι: «Το τραύμα στην κοιλιά θα ήταν περίπου στο ύψος της επιφάνειας εργασίας της κουζίνας. Η υπόθεσή μου σε εκείνο το στάδιο ήταν ότι ο κ. Griffiths προσπαθούσε να διαχωρίσει τα κατεψυγμένα μπιφτέκια χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι».

Ανησυχίες είχαν εκφραστεί για την υγεία του κ. Griffiths αφού δεν είχε εμφανιστεί για περισσότερο από μία εβδομάδα, όπως ειπώθηκε στην ανάκριση.

Ο κ. Griffiths, ο οποίος περιγράφηκε ως «πολύ κλειστός άνθρωπος», βρέθηκε πλήρως ντυμένος με το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι του και τον υπολογιστή του σε κοντινή απόσταση, ανέφερε η Western Telegraph.

Ο ντετέκτιβ Stephen Vaughan παρευρέθηκε στο διαμέρισμα και δήλωσε ικανοποιημένος ότι ο θάνατός του δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά «περισσότερο ένας ανεξήγητος θάνατος».

Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι είχε δεχθεί επίθεση, είπε στην ανάκριση.

Η ιατροδικαστής της περιοχής Patricia Morgan κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κ. Griffiths πέθανε πιθανότατα από ατύχημα κατά την προετοιμασία κατεψυγμένων τροφίμων για μαγείρεμα.

Είπε: «Εκτιμώ ότι τα στοιχεία είναι δύσκολο να ακουστούν και είναι τραυματικά. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας όσο διαρκούσε η έρευνα. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».


Πηγή