Kαταιγιστικές εξελίξεις στον Λίβανο: Αναφορές για νέες εκρήξεις βομβητών στα νότια της χώρας – 3 νεκροί (video)


Kαταιγιστικές εξελίξεις στον Λίβανο: Αναφορές για νέες εκρήξεις βομβητών στα νότια της χώρας – 3 νεκροί (video)


Διαφ.


Νέες εκρήξεις βομβητών της Χεζμπολάχ σημειώθηκαν στο νότιο Λίβανο, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου.

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες στον Λίβανο και στην περιοχή Μπεκάα μετά από νέες εκρήξεις συσκευών μελών της Χεζμπολάχ.

Οι νέες εκρήξεις στο Λίβανο φέρεται πως έγιναν σε walkie talkie μελών της Χεζμπολάχ με αποτέλεσμα εκατοντάδες να τραυματιστούν στο κεφάλι, στα χέρια και στο στομάχι.

Όπως μεταδίδει το ισραηλινό μέσο Kan, πρόκειται για αναφορές που έγιναν σε ομάδες στο Telegram του Λιβάνου, χωρίς να έχουν επιβεβαιώθει προς το παρόν.

Δημοσιογράφοι του Reuters στα νότια προάστια της Βηρυτού μεταδίδουν πως άκουσαν τουλάχιστον δύο εκρήξεις, σε ξεχωριστά σημεία των προαστίων.

Με την ευακιρία, δείτε επίσης: Αποκαλυπτικά στοιχεία: Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ (video)

Το νέο περιστατικό σημειώνεται μία ημέρα αφότου χιλιάδες μέλη της Χεζμπολάχ τραυματίστηκαν μετά την έκρηξη των βομβητών που χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν την Τρίτη.

Βίντεο και φωτογραφίες από τον νέο κύκλο εκρήξεων δημοσιεύονται τα τελευταία λεπτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Στις εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τις συσκευές που εξερράγησαν σήμερα, οι οποίες φαίνεται να διαφέρουν από τις αντίστοιχες που εξερράγησαν χθες.


Πηγή