Αποκαλυπτική η Φωτεινή Ντεμίρη για τον χωρισμό της από τον Χάρη Γρηγορόπουλο: «Τώρα όλα καλά…» (video)


Αποκαλυπτική η Φωτεινή Ντεμίρη για τον χωρισμό της από τον Χάρη Γρηγορόπουλο: «Τώρα όλα καλά…» (video)


Διαφ.


Στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» μίλησε σήμερα (18/9) η Φωτεινή Ντεμίρη και μεταξύ άλλων αποφάσισε να αναφερθεί και στο χωρισμό της από τον Χάρη Γρηγορόπουλο, με τον οποίο ήταν παντρμένη για πάνω από τρεις δεκαετίες.

«Ε εντάξει τώρα, όλα καλά. Μια χαρά. Είμαστε μια χαρά, είμαι καλά, είμαστε αγαπημένοι. Αυτό» είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε δύο παιδιά, είμαστε οικογένεια, είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Είμαστε σχεδόν από μικρά παιδιά μαζί, αλίμονο. Μάλλον είναι δύσκολο να αλλάξει ένας άνθρωπος συνήθειες μετά από τόσα χρόνια, κάθε μετάβαση είναι δύσκολη».

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τους ένωσε το πένθος: Δύσκολες ώρες για Φωτεινή Ντεμίρη & Χάρη Γρηγορόπουλο – «Αντίο, θα είμαστε πάντα μαζί…»

Η Φωτεινή Ντεμίρη συνέχισε επισημαίνοντας: «Είμαστε καλά όμως, γιατί άμα είσαι καλά μέσα σου κι είσαι καλά και με τον άλλο, δεν υπάρχουν εντάσεις. Όλα καλά».

Πρόσθεσε ότι: «Ο Χάρης δεν είπε “χωρίσαμε κι είμαι στην καλύτερή μου φάση”. Το είπε λίγο διαφορετικά, γιατί την είχα διαβάσει τη συνέντευξη. Δεν ειπώθηκε έτσι ενόψει του χωρισμού, ειπώθηκε γενικότερα».

Δείτε το απόσπασμα:


Πηγή