Τραγωδία στο Φαράγγι της Σαμαριάς: «Αιμορραγούσε για 40 λεπτά» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο της τουρίστριας (video)


Τραγωδία στο Φαράγγι της Σαμαριάς: «Αιμορραγούσε για 40 λεπτά» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο της τουρίστριας (video)


Διαφ.


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκε η ουκρανέζα τουρίστρια, η οποία καταπλακώθηκε από βράχο στο Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας της στο Δρυμό και περίπου ενάμιση χιλιόμετρο πριν από την έξοδό της από το φαράγγι. Η ξαφνική νεροποντή προκάλεσε την πτώση του βράχου από πολύ μεγάλο ύψος.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς: Το χρονικό της τραγωδίας και οι φόβοι για νέα κατολίσθηση (video)

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το NeaKriti, ο μεγάλος βράχος που οδήγησε στον θάνατο της 33χρονης προσέκρουσε σε πολλά δέντρα και άλλους βράχους, αλλάζοντας αρκετές φορές κατεύθυνση προτού καταλήξει να καταπλακώσει τη νεαρή γυναίκα.

Μαρτυρίες από άλλους περιπατητές που ήταν στο σημείο της τραγωδίας αναφέρουν ότι κοντά στη γυναίκα έσπευσε ένας γιατρός που επίσης πεζοπορούσε στο φαράγγι, αλλά το τραύμα της 33χρονης ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να κάνει κάτι, για να της σώσει τη ζωή.

Η τουρίστρια αιμορραγούσε για 40 λεπτά πριν χάσει τις αισθήσεις της και εν τέλει καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή