Το ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Καλλιάνος για τον καιρό: «Αυτές είναι οι περιοχές που θα σημειωθούν βροχές…»


Το ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Καλλιάνος για τον καιρό: «Αυτές είναι οι περιοχές που θα σημειωθούν βροχές…»


Διαφ.


Καιρός: Με βάση την αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου του Mega, Γιάννη Καλλιάνου, αύριο Πέμπτη (19/9), αναμένουμε να συνεχίσει η αστάθεια.

Την Πέμπτη από την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και τοπικά στις Σποράδες, την Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Μακεδονία ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα με τοπικές βροχές και τοπικές καταιγίδες μέτριας έντασης.

Στην Θράκη και στο Αιγαίο καιρός θα είναι ελαφρά καλύτερος σε σχέση με τις άλλες περιοχές.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Συναγερμός από τον Τάσο Aρνιακό για την κακοκαιρία: «Δε σταματάνε οι βροχές και η αστάθεια ειδικά στην…»

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια τμήματα του λεκανοπεδίου. Η θερμοκρασία από 19 ως και 29 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι βορειοανατολικοί μέχρι και τα 5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές, η θερμοκρασία στους 17 – 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι νοτιάδες ως και 4 μποφόρ στη περιοχή του Θερμαϊκού.

Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο

Την Παρασκευή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τμήματα η θερμοκρασία θα φθάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ 30 βαθμούς θα έχουν τα Δωδεκάνησα.

Το Σάββατο, αναμένονται εξασθενημένες βροχοπτώσεις και στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, στο Αιγαίο οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες.


Πηγή