Ιδιαίτερη προσοχή από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: Με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα κυλήσει η μέρα – Που θα χτυπήσουν πρώτα


Ιδιαίτερη προσοχή από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: Με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα κυλήσει η μέρα – Που θα χτυπήσουν πρώτα


Διαφ.


Καιρός σήμερα (19/09): Άστατος ο καιρός σήμερα με «μάχη» μεταξύ των αέριων μαζών που έρχονται από την Ευρώπη με τις θερμές μάζες που υπάρχουν ήδη στη χώρα μας. Με την ευκαιρία είτε «Δυστυχώς υπάρχουν περιοχές που…»: Έκτακτος συναγερμός από τον Τάσο Αρνιακό! (video)

Σύμφωνα με τον έμεπειρο μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός στη χώρα μας παρουσιάζει αστάθειες. Ιδιαίτερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια χρήζει απόλυτη προσοχή. Έντονα καιρικά φαινόμενα στις θαλάσσιες και παραθαλάσσσιες περιοχές.

Τα κεντρικά και ανατολικά θα παρουσιάσουν πρόσκαιρες συννεφιές με βοριάδες. Το Ιόνιο εκτεθειμένο στις ατμοσφαιρικές διαταραχές και το Αιγαίο με έντονους ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 30 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός ξεκίνησε με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Πιθανές εναλλαγές ηλιοφάνειας και συννέφων. Στα δυτικά και βόρεια πιθανές βροχές και μπόρες. Οι άνεμοι βοριάδες 5 με 6 μποφόρ και ο υδράργυρος δε ξεπερνά τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιαστούν γύρω από το Θερμαικό. Η θερμοκρασία φτάνει και τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού


Πηγή