Survivor 2025 spoiler 19/09: Δικό της το πρώτο μεγάλο έπαθλο! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα


Survivor 2025 spoiler 19/09: Δικό της το πρώτο μεγάλο έπαθλο! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα


Διαφ.


Survivor 2025 spoiler 19/09: Όλα δείχνουν, ότι το φετινό Survivor είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό, που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, με το ριάλιτι επιβίωσης να έχει μπει πολύ δυναμικά σε αυτή τη σεζόν και να μας επιφυλάσσει διαρκώς σπουδαίες εκπλήξεις.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν… από το μηδέν και χωρίς περιττές ευκολίες στην καθημερινότητά τους στο νησί, χωρίς να έχουν «ούτε στρώμα να πλαγιάσουν, ούτε φως για να διαβάσουν». Κάπως έτσι, ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή φέτος μας έβαλαν σε ένα πραγματικό σκηνικό επιβίωσης, που όντως φανερώνει πως το παιχνίδι έχει επιστρέψει στις ρίζες του.

Αυτή η αλλαγή σκηνικού αρέσει ιδιαίτερα, και δη στους παίκτες, που ζουν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό, που έβλεπαν τα προηγούμενα χρόνια στους τηλεοπτικούς τους δέκτες στον ΣΚΑΪ. Οι Αετοί και οι Τίγρεις τα δίνουν όλα, με τις νίκες να εναλλάσσονται, αν και οι Τίγρεις ήταν η ομάδα εκείνη, που πήρε το τελευταίο έπαθλο με το ψαρευτικό kit.

Survivor 2025 spoiler 19/09: Η ομάδα που επικρατεί στο νέο αγώνισμα

Στο νέο επεισόδιο αναμένεται να δούμε άλλο ένα σκληρό αγώνισμα, με τις εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες κάθε ομάδας να είναι πολλές, διαγωνιζόμενους να μη θέλουν να παλέψουν και πολλά ακόμη, με το έπαθλο, όπως μαθαίνουμε, να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους νικητές.

Ποιοι θα είναι, όμως, εκείνοι που θα κερδίσουν; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, αλλά όχι απόλυτα επιβεβαιωμένες, η κίτρινη ομάδα μοιάζει να έχει προβάδισμα και μένει να φανεί το τι θα ισχύσει στο νέο συναρπαστικό επεισόδιο. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για νεότερες πληροφορίες, που θα έχουμε σύντομα.


Πηγή